Nannocare Dağıtım Ağını Büyüttü

Nannocare, perakende dağıtım ağının Meksika'ya bin 500’den fazla mağaza eklediğini duyurdu.

  05 Haziran 2020 11:06 Cuma
Nannocare Dağıtım Ağını Büyüttü

Hijyenik ped üreticisi gerçekleştiren Nannocare perakende dağıtım alanını genişletti. Şirketten yapılan açıklamada Meksika’ya bin 500’den fazla mağaza eklendiği duyuruldu.

NannoPad, tescilli Nannojenik teknolojisine sahip, endüstri değiştiren ve yenilikçi bir hijyenik ped olmasıyla dikkat çekiyor. Nannojenik teknoloji, vücudun doğal olarak yaydığı dalga boyunda olan uzak kızılötesi enerjiyi kullanıyor.

Nanocare’den yapılan açıklamada “Bilimsel çalışmalar, gerçekleştirdiğimiz üçüncü taraf testleri ve sayısız kullanıcı referansları, kronik ağrı veya diğer ilgili tıbbi endişelerle ilişkili farklı semptomların hafifletilmesine yardımcı olduğunu doğrulamaktadır.” ifadeleri kullandı.

NannoPad'ler tamamen doğal olmalarıyla dikkat çekiyor. Yüzde 100 OCS sertifikalı organik pamuktan üretilmiştir. Bunun yanı sıra kimyasal, klor, böcek ilaçları, boyalar ve kokular içermemektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.