Mondi’den Kritik Dönüşüm Kararı

Mondi, COVID19 salgını sonrası Almanya'daki üretim hattını yüz maskesi bileşenleri üretimi için adapte etti.

  22 Nisan 2020 22:15 Çarşamba
Mondi’den Kritik Dönüşüm Kararı

Küresel bir krize dönüşen COVID19 salgını sonrası, nonwoven odaklı Mondi'nin Kişisel Bakım Bileşenleri ekibi, Almanya'daki Gronau üretim tesisinde, yüz maskeleri için kullanılan esnek kayışlar üretmek için üretim hattını dönüştürme kararı aldı.

Mondi Kişisel Bakım Bileşenleri Departmanı AR-GE ve Uygulama Mühendisliği Direktörü Dr. Michael Trinkaus yaptığı açıklamada, “Mondi Gronau, bir milyardan fazla dokunmamış yüzey materyal yüz maskesine uyumlu kayış tedariği için çalışıyor. Bu tip yüz maskeleri için artan talep olduğundan, bu talebi karşılama kapasitemizi artırıyoruz. Bu yumuşak elastik kayışı üreterek, artan talebi karşılamak için daha yüksek hacimde üretim yapabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mondi ayrıca, Almanya'da üretilenlere benzer dokunmamış yüzey hijyen ürünleri üretimi için Gronau'da üretilen film için lamine işlemini yapan Taicang üretim merkeziyle Çin'de de faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda bu tesis, COVID-19 salgını ilk patlak verdiğinde Çin'deki müşterilerinden gelen maske kayışları siparişlerini karşılayabilecek kapasitede olmasıyla da dikkat çekmişti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.