LYCRA Sürdürülebilir Çözümlerini Sergiledi

LYCRA Kingpins 22-23 Nisan tarihleri arasında canlı yayın sunumu yaparak sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

  01 Temmuz 2020 12:28 Çarşamba
LYCRA Sürdürülebilir Çözümlerini Sergiledi
Hazır giyim endüstrisi için yenilikçi fiber ve teknoloji çözümleri geliştiren LYCRA, dünyayı sarsan COVID-19 salgını sonrası çevrim içi çözümlerini geliştiren şirketler arasında yer aldı. 22-23 Nisan tarihlerinde bir canlı yayın sunumu yaparak sürdürülebilirlik çözümlerini sergiledi. Şirket bu sunumda en yeni sürdürülebilir streç ve performans inovasyonlarını paylaştı.

LYCRA® T400® EcoMade Elyaf

LYCRA’dan yapılan açıklamada, EcoMade elyaf ailesi altında tüketim öncesi ve sonrası için çeşitli ürünler geliştirdi. Bunlardan en sonuncusunun LYCRA® Eco-Made elyaf olduğu belirtilerek, “Kısmen tüketim öncesi materyalden elde edilen, diğer LYCRA ® elyaf ürünlerimizle aynı yüksek kaliteli performansı sunan standartlarına sahiptir. Diğer streç kumaşı, LYCRA ® T400® EcoMade elyaf, yüzde 50 tüketim sonrası içerik muhteva eder ve kalıcı şekil koruma ile daha yüksek streç değeri için LYCRA® elyaf ile birlikte uygulanabilir.” ifadeleri kullanıldı.

COOLMAX® EcoMade Teknolojisi Polyester elyaf plastiklere de yer verilen açıklamada, “Performans polyester elyaflarımız plastiklere yeni bir hayat verir. COOLMAX® EcoMade teknolojisi kullanıcının serin ve kuru kalmasına yardımcı olur ve % 100 tüketim sonrası geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiştir. Hafif sıcaklık için THERMOLITE® EcoMade elyafımız, konfor ve performansı optimize etmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır.” denildi.

“Döngüsel Bir Ekonomi İçin Çözümler Geliştirmeye Odaklandık”

LYCRA Şirket Sürdürülebilirlik Direktörü Jean Hegedus, “Kingpins’e bize bir denim topluluğu olarak bir araya gelme ve müşterilerimize bu önemli konularla ilgili en yeni ve heyecan verici bir şekilde katılma fırsatı verdikleri için teşekkür etmek istiyoruz. LYCRA Şirketinde, döngüsel bir ekonomi için çözümler geliştirmeye odaklandık. Gezegen Gündem platformumuz altında, streç deri materyali geri dönüşümü, kullanım ömrünün uzatılması ve müşterilerimizin daha az ve daha sürdürülebilir kaynaklar kullanmasına yardımcı olmak için teknolojiler üzerinde çalışıyoruz.” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.