Lico Print Mürekkep Tercihini Monna Lisa’dan Yana Yaptı

Lico Print renklerin kullanımını garantilemek için Epson’un Genesta Floresan Monna Lisa Evo Tre mürekkeplerini seçti.

  24 Şubat 2020 09:06 Pazartesi
Lico Print Mürekkep Tercihini Monna Lisa’dan Yana Yaptı

30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Como tekstil bölgesinden streç kumaş, mayo iç giyim ve spor kıyafetlerinin baskısı konusunda uzmanlaşmış Lico Print şirketi, ayırt edici renklerin kullanımını garantilemek için aradığı dijital çözümü Epson’un Genesta floresan Monna Lisa Evo Tre mürekkeplerinde buldu.

Lico Print iş bölünmesi, sabit maliyetlerden tasarruf, örnekleme hızı ve bunların üzerinde mayo iç giyim ve spor kıyafetlerine uygun tasarımların geliştirilmesi de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle dijital baskıya yönelmiş durumda. Günümüzde bunlar Tavernerio (CO) baskı evi için eşsiz referans ürün sektörleridir.

Mayo İç Giyim ve Spor Giyim üretimi için kumaş baskısı nedeniyle her zaman yoğun ve yüksek etki özellikli renkleri tercih eden Lico Print, daha geniş bir renk yapılandırması sunan Monna Lisa Evo Tre 16 kanalları ve daha parlak baskılar sağlayan Genesta Floresan mürekkeplerin kullanımı sayesinde müşterilerine etkili bir biçimde yanıt verebilecek.

“Çok Yönlü Çözümlere Güvenmek Başarıyı Garantiler”

Lico Print CEO'su Mauro Livio “Makinelerimizin filosunu genişleten ve mevcut çözümlerimize alternatif sunan ilk Monna Lisa'yı kabul ettik. Başarılı denemeden sonra, Epson-Robustelli'yi seçmeye devam etmek doğal hale geldi. Üretimimiz geleneksel ve dijital arasında eşit olarak bölünmesine ragmen dijital cironun yüzde 60'ını oluşturuyor. Çok yönlü çözümlere güvenmek başarıyı garantiler.” Ifadelerini kullandı.

Livio “Monna Lisa Evo Tre 16 kanallı floresan mürekkeplerin kullanımı sayesinde, stratejik müşterilere şimdiye kadar düşünülemeyen eşsiz bir renk yelpazesi ile parlak renk örnekleri sunabiliriz.” dedi.

İlk Dijital 16 Renkli Kumaş Baskı

Monna Lisa Evo Tre 32 16 kanal, Epson tarafından F.lli Robustelli ile ortaklaşa geliştirilen dizinin en yeni evrimidir. Geleneksel baskı teknolojisi tarafından sunulan baskı tekniği paralelinde 16 adede kadar renk kanalı ve bir dizi renk sunan ilk dijital yazıcıdır.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.