Innovatec’den Yeni Meltblown Yatırımı

Oerlikon Nonwoven’ın yeni teslim edilen Meltdown sistemi Innovatec'in modern makine parkında işletmeye alındı.

  25 Ocak 2021 10:04 Pazartesi
Innovatec’den  Yeni  Meltblown Yatırımı

Böylece  Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya  Troisdorf'taki dokusuz  kumaş üreticisi şu andan itibaren,    özellikle  korona pandemisinin ortaya  çıkmasından bu  yana gün geçtikçe  daha fazla talep  gören  ve Almanya federal hükümeti  tarafından  yerli üretimi  teşvik  edilen koruyucu maskeler için polipropilen filtre keçesi üretiyor. Bu sırada Neumünster’den Oerlikon  Nonwoven'ın yüksek verimli  Meltblown teknolojisi, bu etkili filtre maddelerinin üretimini destekliyor.

Oerlikon Nonwoven Başkanı Rainer Straub yaptığı açıklamalarda “Oerlikon Nonwoven, ilk çift kirişli sistemini Innovatec’e Haziran 2020’de teslim etti”, diye bildirdi. Troisdorfer'lı şirket, ikinci üretim hattı ile birlikte şimdiye kadarki dokumasız kumaş üretimi kapasitesini neredeyse iki katına çıkarabiliyor. Kuzey Ren-Vestfalya’lı şirket, şu anda yılda yaklaşık 2,5 milyar cerrahi filtre maskesi veya bir milyar daha yüksek etkili FFP2 maskesi üretimi için kullanılabilecek filtre maddesi üretimi kapasitesine  sahip oldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.