Sandler Markasını Yeniden Konumlandırıyor

Kapsamlı marka yeniden lansmanı, nonwoven kumaşlar üreticisinin sürdürülebilir ölçekte başarılı bir gelecek için belirlediği rotanın altını çiziyor.

  19 Ekim 2023 08:30 Perşembe
Sandler Markasını Yeniden Konumlandırıyor

Sandler'ı Şekillendirmek- Sandler, bu motto altında son aylarda marka varlığını tamamen yeniledi. Şimdi, rafine edilmiş kurumsal ve işveren markası, nonwoven kumaşlar üretiminde 140 yılı aşkın uzmanlığa yeni bir görünüm kazandırarak prömiyerini kutluyor. Renk şeması ve tasarım öğeleri, nonwoven kumaşlar üreticisinin hedeflerini, değerlerini ve bağlılığını yansıtıyor. Yeni formüle edilen amaç, Sandler'ı günlük yaşamı daha konforlu hale getiren ürünler için bir ortak olarak konumlandırıyor.

Yeni markanın yanında şirket, kullanıcıların Sandler Grubu hakkında bilgi edinebileceği, nonwoven kumaşlar üreticisi ve Sandler nonwoven kumaşlar ile kariyer fırsatları ve kendi sektörlerine yönelik çözümler keşfedebileceği yeniden tasarlanmış bir web sitesi de sunuyor.

Sandler aynı zamanda kurumsal ve işveren markasının yeni görünümünü sosyal medya kanallarında da uyguluyor ve kullanıcılarla -yeni marka kimliği, Sandler'deki kariyerler, sektörü harekete geçiren konu başlıkları ve her bir yalın elyafla hayatı daha konforlu hale getiren ürünlere duyulan ilgi hakkında sohbet etmeyi sabırsızlıkla bekliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.