Oerlikon Neumag ve SASA İşbirliğini Güçlendirdi

SASA Polyester Sanayi A.Ş. ve Oerlikon Neumag, Milano'daki Itma 2023 fuarında yeni siparişler ile ortaklıklarını güçlendirdi.

  23 Ağustos 2023 08:25 Çarşamba
Oerlikon Neumag ve SASA İşbirliğini Güçlendirdi

Orijinal parçalar, amaçlanan sistemlerin talep eksenli yerleşimleri için hassas olarak tasarlanmıştır. Üstün kalite standartları sayesinde diğer yedek parçalara göre çok daha uzun ömürlüdür, bu sayede planlanmamış üretim duruşlarını önler ve uzun vadede likidite tasarrufu sağlar. SASA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Kemal Öz bunu doğruluyor: “Orijinal parçalar söz konusu olduğunda maliyetleri düşürmenin bir anlamı yok. Kesikli elyaf sistemleri için kullanılan aşınan parçalardaki düşük kalite, doğrudan iplik kalitesi ya da genel olarak sistem performansı üzerinde, her zaman olumsuz bir etkiye sahiptir.”

Güvenli Uzaktan Hizmet, Sistem Performans Düşüş Sürelerine "güle güle"!

Uzaktan hizmet, küresel olarak ağa bağlı tekstil endüstrisinde uzun süredir kesinlikle gerekli olmuştur. Sistemlere uzaktan erişim, telefon veya e-posta ile sağlanamayan bir doğruluk derecesi ile tespit edilen noktada müdahaleye izin verir ve böylece sistem operatörlerinin üretkenliklerini artırmalarına olanak tanır. Ve iyi bir gerekçeyle: planlanmamış üretim sistemi performans düşüş süreleri ve buna bağlı üretim aksamaları, karşılık gelen maliyetleri hızla beş rakamlı bir aralığa çeker. "Uzaktan servisler, bu performans düşüş sürelerini önlememize ya da- bir sorun yaşanması durumunda- belirgin bir biçimde azaltmamıza yardımcı olabilir" diye açıkladı Mustafa Kemal Öz, bu servis anlaşmalarını seçme nedenlerine ilişkin gerekçelerini aktarırken.

Oerlikon, ilgili donanım ve yazılımı sürekli güncel tutarak yüksek standartlar belirlediğinden, bu aynı zamanda BT güvenliği için de faydalıdır. “Müşteriler bir Güvenli Uzaktan Hizmet Sözleşmesi seçtiğinde, gerekli donanım, yazılım ve tüm yükseltmeler buna dâhildir. Bununla, müşteriler artık ek satın alma maliyetleriyle karşı karşıya kalmıyor ve teknik güvenlik gereksinimlerini sürekli olarak güncelleme baskısı altında kalmıyor. Bu görevleri onlar için üstleniyoruz” diye yorumladı, Oerlikon Neumag Müşteri Hizmetleri Bölge Satış Direktörü Robert Jürgens, faydaları vurgularken.

SASA Polyester Sanayi A.Ş. Hakkında

Merkezi Adana'da bulunan SASA Polyester Sanayi A.Ş., Türkiye'nin en büyük 20 sanayi kuruluşundan biri ve dünyanın önde gelen polyester polimer, elyaf ve filament iplik üreticisidir.

Oerlikon Polimer İşleme Çözümleri Bölümü Hakkında

Oerlikon, kapsamlı polimer işleme tesisi çözümleri ve yüksek hassasiyetli akış kontrolü bileşen ekipmanlarının lider tedarikçisidir. Bölüm, polikondansasyon ve ekstrüzyon hatları, sentetik elyaf filament eğirme çözümleri, tekstüre makineleri, BCF ve kesikli elyaf hatları ve nonwoven kumaşlar üretim sistemleri sağlıyor. Mühendislik yetkinliği, döngüsel ekonomi yaklaşımıyla tüm polimer işleme değer zinciri için sürdürülebilir ve enerji açısından verimli çözümlere destek olur.

Oerlikon Polimer İşleme Çözümleri Bölümü, teknoloji markaları olan Oerlikon Barmag, Oerlikon Neumag, Oerlikon Nonwoven Kumaşlar ve Oerlikon HRSflow ile yaklaşık 120 ülkede üretim, satış, dağıtım ve servis organizasyonlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Bölüm, merkezi İsviçre'de bulunan ve 13.000’in üzerinde çalışanı olan ve 2022'de 2,9 milyar CHF satış gerçekleştiren halka açık listelenen Oerlikon Grubu'nun bir parçasıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.