Color Pop Compacting ile Renk ve Tasarımda Esneklik

Oerlikon Neumag, Poliamid 6 prosesi için de mevcut olan BCF S8 halı iplik tesisi için yeni Color Pop Compacting ünitesi ile renk ayrımına yönelik yeni standartlar belirliyor.

  26 Şubat 2020 09:17 Çarşamba
Color Pop Compacting ile Renk ve Tasarımda Esneklik

Halı ipliklerinin sürdürülebilir imalatına yönelik son teknoloji çözümler sunan Oerlikon Neumag 10-13 Ocak 2020 tarihleri arasında Domotex 2020, Hannover’da sergilenen yeni çözüm birçok ziyaretçiden büyük ilgi gördü.

Çok renkli halı trendine ilişkin çözüm sunan BCF S8, renk ayrımına yönelik yeni standartlar ortaya koyuyor. Geçen yıl ITMA Barselona’da üç renkli bir çözüm olarak lanse edilen tesis, melanj’dan en güçlü ayrışmaya kadar her şeyi mümkün kılıyor.

Halı ipliği üreticilerine, ürün farklılığı için çok daha esnek renk karıştırma değişkenlerini taahhüt eden Color Pop Compacting ünitesi (CPC-T), 3 renkten 200,000’nin üzerinde farklı renk gölgesi sunuyor. Poliamid 6 prosesinin yanı sıra polipropilen ve polyester polimerler için de mevcut.

Polyester, geri dönüştürülmüş polyester ve ince titreler trend

Oerlikon Neumag Satış Müdürü Martin Rademacher “Müşterilerimiz artan bir şekilde geri dönüşümlü polyester işleyebilecek tesisler talep ediyor” dedi.

Martin Rademacher. Yapay Elyaflar segmenti,  0.5 dpf ince tek filament ve yüksek filament sayıları gerektiren polyester uygulamaları için Oerlikon Barmag ilave bir çözüm sunuyor. BCF-benzeri özelliklere sahip kabarık, yumuşak polyester filament iplikleri, POY ve tekstüre süreçlere dayalı üretilirken süreçlerin temel bileşenleri, POY take-up birimi WINGS HD’nin yanı sıra yeni tekstüre makinesi eAFK Big-V’dir.

Retrofitting işi ve orijinal parçalara ciddi talep alıyor

Domotex sırasında müşteri servisinde tamamlanan siparişler, stabil bir iplik eğirme süreci için temel ve mikro bileşenlerinin önemini göstermektedir. “Hepsini hesaba katarak, altı-haneli Euro aralığında orijinal parçaları, servisi ve modernizasyon siparişlerini garanti altına alabildik,” dedi Niels Herrmann, Oerlikon Neumag’ta Servis Satışları Direktörü memnuniyetle. “Müşterilerimiz kalite konusunda çok bilinçli. Yüksek kaliteli ipliğin ve verimli bir üretimin, sistemin optimal durumuna bağlı olduğunu biliyor. Özel-yapım orijinal parçaların ve bireysel güncellemelerin yanı sıra hizmetler ve eğitimlerimiz, optimal üretim koşullarını elde etmeye yardımcı oluyor.” Satış başarıları da tesis işinde kutlanabilir: Halı ipliği ve filament tesislerinde piyasa lideri, BCF ve DTY tesisleri için 5 sipariş bağladı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.