Brezilya Baskıda Analogdan Dijitale Geçiyor

Brezilya'da, baskı teknolojisinde analog yöntemle çalışan girişimciler talepleri karşılamak için dijitale yöneldiler.

  26 Şubat 2020 10:17 Çarşamba
Brezilya Baskıda Analogdan Dijitale Geçiyor

Dijital baskı, tekstil endüstrisindeki şirketlere yüksek hız, kârlılık ve sürdürülebilir bir şekilde daha küçük ve özelleştirilmiş gruplar yapma olasılığı getiriyor. Brezilya'da, analog teknolojiyle çalışan girişimciler talepleri karşılamak için dijitale yatırım yapmaya başladılar.

Dijital Baskı Yeni Pazarlarda İlerleme Kaydediyor

Dijital baskı teknolojisi, pazarlanan her parça için daha fazla katma değer getiriyor. Hızlı moda için kullanılan dijital baskı, yeni pazarlarda da ilerleme kaydediyor. Dekor, yatak, banyo ve masa ürünlerine olan talebi karşılamak için pigment dijital baskı teknolojisi kullanılıyor.

Bu teknolojiyle, kanepe ve koltuk gibi mobilya kumaşlarına ek olarak perde, çarşaf, masa örtüsü, kumaş duvar kağıdı basitçe her şey üzerinde çalışılabiliyor. Aynı şey, kumaşın sürdürülebilir yeteneklerinden ve ayrıca nakliye ve depolama kolaylığından yararlanan tabela pazarı için de geçerli.

Çözümler FESPA Dijital Baskı 2020'de Sergilenecek

Sektörün önde gelenleri 18-21 Mart tarihleri ​​arasında São Paulo'da gerçekleşecek ana dijital baskı fuarı FESPA Dijital Baskı 2020'de yazıcılardaki çözümlerini ve iş adamlarına katkılarını sergileyecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.