Black Swan’a Yeni Ortaklık

Black Swan Textiles, Digital Twin modelini geliştirmek adına Frank Henderson ve Magnus Kanholt ile ortaklık anlaşması yaptı.

  05 Haziran 2020 10:47 Cuma
Black Swan’a Yeni Ortaklık

Hazır giyim endüstrisi alanında hizmet veren Black Swan Textiles, Digital Twin modelini geliştirme ve uygulama vizyonunu geliştirmek adına Frank Henderson ve Magnus Kanholt ile anlaşma sağladı.

“Dijital Bir Varlığa Dönüştürecek”

Black Swan yöneticisi Keith Hoover konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kumaş, giysinin konfor, dayanıklılık ve güzellik sağladığı araçtır. Bugüne kadar bu araç uyuşukluk ve kötü süreçlere sahipti. Magnus ve Frank'in eklenmesiyle Black Swan Textiles kumaşı sektörümüzün her alanına yönelik iyileştirmeler sağlayan dijital bir varlığa dönüştürecek.” ifadelerini kullandı.

Frank Henderson, üçüncü nesil global makine, parça ve malzeme tedarikçisi Henderson Dikiş Makinası Şirketi'nin CEO'su olarak görev yapıyor. Magnus Kanholt ise süreç bilgileri, döngü süresi azaltma ve kârlılık sağlayan araç ve süreçlerin geliştirilmesine öncülük ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.