Baldwin, TexCoat G4 Teknolojisini Tanıtacak

Baldwin, ABD tekstil endüstrisine, temassız hassas terbiye kumaşı teknolojisi TexCoat G4’ü tanıtacak.

  22 Nisan 2020 23:19 Çarşamba
Baldwin, TexCoat G4 Teknolojisini Tanıtacak

Yenilikçi süreç otomasyon teknolojisinin önde gelen küresel üreticisi Baldwin Teknoloji 01 - 03 Ekim 2020 tarihleri arasında Atlanta'da düzenlenecek olan Techtextil Kuzey Amerika Fuarı’nda TexCoat G4 temassız hassas terbiye kumaşı teknolojisini tanıtacak. TexCoat G4, kapsamlı sürdürülebilirlik avantajlarıyla, benzeri görülmemiş izleme ve süreç kontrolü sağlayan aynı zamanda endüstri 4.0 entegrasyonu ile kimya atıksız, minimum su ve enerji tüketimiyle sürekliliğe sahip yüksek kalitede terbiye kumaşı teknolojisi sunuyor.

“TexCoat G4 Verimliliğini Kanıtladı”

Baldwin İş Geliştirme Lideri Rick Stanford, “TexCoat G4'ü Amerikan tekstil endüstrisine tanıtmaktan gurur duyuyoruz. ITMA 2019 ürün lansmanı sırasında, geçen yıl haziran ayında gerçekleşen fuar, çok olumlu eleştiriler alan TexCoat G4, Avrupa'daki tekstil üreticileri için takip eden süreçte verimliliğini kanıtladı. Amerikalı üreticilerin sürdürülebilirlik ve kârlılık konusundaki yüksek taleplerini büyük kârlılık marjlarıyla karşıladığımızdan eminiz.’’ dedi.

Su ve Enerjiden Tasarruf

Baldwin’in yenilikçi temassız sprey teknolojisi TexCoat G4,  yaş yüzeydeki ıslak işlemlerde kimya seyrelme durumunu ortadan kaldırıyor. Kimyasalı sadece gerektiğinde püskürterek kumaş yüzeyin bir veya her iki tarafına uyguluyor. Böylece su ve enerji tüketim maliyeti azalıyor. Kullanıcılar, finisaj işlemi sırasında banyo kontaminasyonunun yanı sıra, otomasyona sahip kimyasallar ve kapsayıcı seçimini içeren ürün çıktısı yönetimi ile daha kolay gerçekleştirilen değişim işlemini minimum duruş süresinde bekleyebiliyorlar.

Hiçbir Kimyasal Telef Olmadan Sürdürülebilirliği Artırıyor

TexCoat G4 aynı zamanda renk, kumaş veya kimyasalların değişim işleminde hiçbir kimyasalı telef etmeden sürdürülebilirliği artırıyor. Kumaşa sadece gerekli hacimde kimyasal uygulandığından, yaş toplama seviyeleri yüzde 50'ye kadar azaltılabilir. Yüzde 50'ye kadar daha az su kullanımı ve enerji tüketimi sağlıyor. Ayrıca, tek taraflı uygulamalarda, arka kaplama ve lamine olanlar da dahil olmak üzere çeşitli tekstiller için kurutma adımları elimine edilebilerek üretim süreci basitleştiriliyor.

 

Yeni CEO Joe Kline Oldu

Öte yandan Baldwin Teknoloji’nin liderlik ekibi, geçtiğimiz günlerde  insan odaklı ve deneyimli bir lider olarak tanımladığı Joe Kline’ı CEO olarak atamıştı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.