Autefa Solutions Yeniden Yapılanıyor

Autefa Solutions, Asya’da bir üretim merkezi açmaya hazırlanıyor. Çin’deki hızlı büyümeye kayıtsız kalamayan firma, bünyesindeki üç firmayı tek çatı altında topluyor.

  21 Mart 2013 03:06 Perşembe
Autefa Solutions Yeniden Yapılanıyor

Çin’deki en büyük makine üreticileri grubu CHTC bünyesinde bulunan Autefa Solutions, kendi içinde de yeniden yapılanmaya gidiyor. Küresel pazarda da en büyük ikinci kuruluş olan CHTC son dönemde, Autefa Solutions’un hem yerel pazarda hem de dünya genelinde temsil gücünü arttırmıştı. Autefa Solution, kendi içerisinde de firmalarını tek çatı altına toplamaya hazırlanıyor. Autefa Solution Friedberg’deki genel merkezini büyüterek, geleneksel firmaları olan Fehrer, F.O.R, Octir ve Autefa’yı tek çatı altında toplayacak.  Küresel piyasaya balya presleri, nonwoven makineler (elyaf hazırlama ve tarama makineleri, çapraz sericiler ve iğneli dokuma tezgahları (needle looms), yün işleme makineleri sunan Autefa Solutions, bundan sonraki süreçte de kalitesinden ödün vermeden üretim yapmayı hedefliyor.

Üretim süreci boyunca özel müşterilerden gelen talepleri tek bir merkezden yanıtlama stratejisi geliştiren firma, bu yöntem ile sorunsuz üretim yapmaya devam ediyor. Ancak firma bundan sonraki süreçte 3 lokasyonu olan Friedberg (Almanya), Linz (Avusturya) ve Biella (İtalya), bölgelerinde de aktif çalışmalar gerçekleştirecek. Bu üç özel tesisin birbiri ile bağlantılı olarak üretim yapmasını sağlayacak.

Autefa Solutions tüm teknolojilerini sadece firmanın Avrupa lokasyonlarında üretime koyuyordu.  Ancak tüm firmalar gibi Asya’da özellikle de Çin de gerçekleşen büyüme hızı, firmanın bölgeye yatırım yapmasını gerekli hale getirdi. Bunun sonucu olarak Autefa Solutions Çin’deki etkinliğini açtığı bir fabrika ile genişletiyor. Autefa, Çin pazarına uygun olarak üretilen makinelerini, CHTC’nin ortak firmalarının işbirliği ile pazarda satışını gerçekleştirecek. Faaliyet alanını genişleten firma tüm lokasyonlar için merkezi gelişim aktivitelerini Friedberg’den koordine edecek.  Buna ek olarak, tüm siparişler, Autefa Solutions Almanya tarafından merkezi olarak işleme alınacak. Büyüme kapasitesini uygun hale getirmek için de yeni bir kurul binası inşa edilecek. Linz’deki üretim merkezinde odak noktada yer alan iğneli dokuma tezgahı ve bileşenleri yine en önemli segmenti oluştururken, nonwoven teknolojisi için faaliyet gösteren teknik merkez, modern teknolojilerle donatılacak. Biella lokasyonundaki genişlemeyi sağlamak için yapılmış önemli yatırımlar da, tarama(carding) ve elyaf hazırlama teknolojisi merkezi olarak işlemeye devam edecek.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.