Autefa Solutions Ürün Gamını Genişletiyor

Autefa Grup İsviçre’de kurduğu yeni merkezi ile termal bağlama, kurutma, kesme ve sarma ekipmanları üretecek

  06 Ağustos 2014 09:31 Çarşamba
Autefa Solutions Ürün Gamını Genişletiyor

Nonwoven üretimleri için baskı, kesim ve otomasyon teknolojilerini sunan Autefa Solutions, termal bağlanmış nonwoven ürün gamını genişletiyor. Firmanın makine gamı; termal bağlama, kurutma, kesme ve sarma ekipmanlarını içerecek. Autefa bu amaçla, merkezi İsviçre Lengwil’de bulunan Autefa Solutions Switzerland AG firmasını kurdu. Yeni firma ile iflas etmiş olan Strahm Hi-Tex System AG’nin  fikri mülkiyet ve marka hakları elde edildi. Strahm Hi-Tex System’in yönetim, satış ve mühendislik birimlerinde çalışanlar, görevlerini yeni şirkette sürdürebilecek.

Autefa Grup CEO’su Dr. Stefan Schlichter konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ürün programımızın stratejik genişlemesi bağlamında artık, termal bağlı nonwoven hatları ve onların kurutma teknolojileri alanındaki uygulamalarında anahtar teslim çözümler sunabiliyoruz. İsviçre’deki yeni merkezimizde bu hatlarımız için uzman mühendis ve satış ekibini istihdam etmekten mutluyuz. Özellikle enerji kaynaklarının verimli bir şekilde kullanımı ile ilgili olarak biz eski Strahm’ın mükemmel teknolojisi ile genişledik. Müşterilerimizin çıkarı için kendini kanıtlamış teknolojilerimiz ile yenilikçi konseptleri birleştirdik.”

Yeni ürün gamı ile Autefa Solutions, yenilikçi konseptlerini tamamlamak için hijyen sektöründe önemli bir alternatif olmayı hedefliyor. Nonwoven üretiminde en başından son üretime kadar, makine sağlayan Autefa Grubu, For, Octir, Autefa ve Fehrer olmak üzere 4 şirket ile hammaddeden son ürüne kadar entegre üretimleri ile müşterilerine çözümler sunuyor.

Autefa, yeni ürün çözümlerinin, satın alma, Ar-Ge, ürün ve satış işlemlerini Lengwil’de gerçekleştirirken, ürün montajını Almanya’da yapacak. Schlichter, bu durumu İsviçreli uzmanların üretim ve satış bilgisini, güvenilir Alman montaj ekibi ile birleştirmek için yaptıkların açıkladı. Autefa’nın çatısı altında bulunacak olan Autefa Solutions Switzerland’ın uzman ekibi, müşterilere çizgilerini geliştirme ve mevcut potansiyellerini artırma fırsatı sunacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.