Asahi Kasei Nobeoka Spunbond Fabrikasını Kapatıyor

Asahi Kasei , nonwoven üretimi yaptığı Japonya Nobeoka'daki tesisini kapatma kararı aldı.

  16 Haziran 2020 09:16 Salı
Asahi Kasei Nobeoka Spunbond Fabrikasını Kapatıyor

Tesis, 2001 yılında faaliyete başladığından bu yana yıl boyunca iç Japon pazarında tek kullanımlık çocuk bezleri gibi hijyenik ürünler için dokunmamış kumaş üretimi gerçekleştirdi. Yüksek onarım maliyeti, ekipmanın bozulmuş durumu ve restorasyon için gereken sürenin bir yıldan fazla olduğu düşünülerek tesisin kapatılmasına karar verildi.

Asahi Kasei yönetiminden yapılan açıklamada sürdürülebilir ve katma değeri yüksek işletmelerden oluşan bir iş portföyü geliştirmek için yönetim kaynaklarını öncelik sırası verildiğini şirket vizyonları gereği, şirketin polipropilen eğrilerek bağlanmış dokunmamış kumaş işi, değer sağlanması için öncelikli bir alan olarak “Yaşam Malzemesi” sınıfına girdiği belirtildi. Aynı zamanda yapılan açıklamada “İleride, Asahi Kasei Spunbond Tayland, dünyadaki insanlar için yaşama ve yaşama katkıda bulunan bu işin devam eden genişlemesinde merkezi bir rol oynayacak.” ifadeleri kullanıldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.