Andritz, Polonya'dan needlepunch hattı siparişi aldı

Hat, mobilya ve jeotekstil uygulamalarına adanmış teknik keçelerin üretimi için giysi atığından geri dönüştürülen elyafları işleyecek.

  26 Mayıs 2021 08:54 Çarşamba
Andritz, Polonya'dan needlepunch hattı siparişi aldı

Uluslararası teknoloji grubu Andritz, Pureko Sp.zo.o’dan Polonya, Myszków'daki fabrikaları için needlepunch hattı tedariğine yönelik bir sipariş alımı gerçekleştirdi. Hat, mobilya ve jeotekstil uygulamalarına adanmış teknik keçelerin üretimi için giysi atığından geri dönüştürülen elyafları işleyecek. Nihai ürünler 300 ile 500 gsm arasında değişen kumaş ağırlıklarına sahip olacak ve üretim kapasitesi 750 kg / saate kadar çıkacak. Kurulum ve devreye alma işlemi, 2021'in üçüncü çeyreği için planlanıyor.

İkinci Hattı Satın Aldı

Andritz tedarik kapsamı, ağ formasyon işleminden iğnelemeye kadar eksiksiz bir neXline needlepunch eXcelle hattının yanı sıra mühendislik ve Andritz in yakın zamanda piyasaya sürülen tarama ölçeğini içerir. Bu hat, Pureko'ya tedarik edilecek ikinci Andritz hattıdır..Üç yıl önce Pureko, fluffy (kabarık) nonwovenlar üretmek için Andritz Asselin-Thibeau tarafından tedarik edilen yeni ve modern bir tesise yatırım yaptı.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.