Akınal Nonwoven’da Uzak Doğu Makinelerini Kullanıyor

: Özellikle yurtiçine yaptığı nonwoven ürün tedariğiyle öne çıkan Akınal Sentetik (As nonwoven), 2002 yılında başladığı nonwoven yatırımlarını genişletmeyi sürdürüyor

  21 Mart 2013 21:22 Perşembe
Akınal Nonwoven’da Uzak Doğu Makinelerini Kullanıyor

Akınal Sentetik, 2002 yılında başladığı nonwoven üretimiyle geniş pazar alanlarına hitap etmeyi sürdürüyor.  Özellikle yurtiçinde nonwoven ürün satışına devam eden firma, küresel piyasaya da ürün tedariği sağlıyor. Ayakkabı üretiminde kullanılan nonwoven ürünlerin üretimiyle sektöre adım atan Akınal Sentetik, 20 yıllık bir geçmişe sahip bulunuyor. Firma, Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesinde 6.000 metrekaresi kapalı, toplamda 20.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulu tesislerinde tüm faaliyetlerini yürütüyor. Akınal Sentetik mevcut kapasitelerine ek, Uzak Doğu’dan aldığı yeni makine parkıyla da üretim alanını genişletmeye devam ediyor. Mart 2002 tarihinde nonwoven üretimine başlayan firma, kişisel bakım için kullan at mendiller, kozmetik için kullanılan temizlik mendilleri, endüstriyel mikrofiberli bez, medikal ürünler, filtrasyon, otomotiv, yapı, mobilya ve dekorasyon gibi segmentlerde nonwoven ürün tedariği sağlıyor.

Firma Spunlace nonwoven kumaşlar, üstün mukavemeti ve yumuşak tuşesi sayesinde, özellikle suni deri, hijyen sektörü (ıslak mendil, çocuk temizlik mendilleri, kişisel temizlik ürünleri) ve medikal ürünlerde önemli bir pazar payına sahip bulunuyor. Aynı zamanda EDANA üyesi olan firma, yüksek standart ürünleriyle dikkat çekiyor. Akınal Sentetik (As nonwovens) üretimini genel olarak polyester, Viskon, polipropilen ve zaman zaman pamuk, polyamid hammadde karışımları kullanarak sürdürüyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.