Velkom Tasarım, Kahramanmaraş Tekstilcisi İle Tanışıyor

Tekstil işletmelerinin talepleri doğrultusunda özel tasarım makine çözümleri ile sunan Velkom Tasarım; sunduğu yenilikçi teknolojilerle Kahramanmaraş’a açılıyor.

  20 Şubat 2017 10:00 Pazartesi
Velkom Tasarım, Kahramanmaraş Tekstilcisi İle Tanışıyor

Kurutma, kalite kontrol, paketleme ve yıkama makinalarından oluşan geniş bir ürün gamı ile hizmet veren Velkom Tasarım, tekstil işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda talep ettiği yenilikleri tasarlayarak kullanıcılar ile buluşturuyor. Son dönemde Kahramanmaraş tekstil sektörüne yönelik çalışmalarına ağırlık veren Velkom Tasarım, yer alacağı Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı-KTM 2017’de tanıtacağı ürün grubuyla bölge tekstilcisinin kesin ve daimi çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Firma olarak teknolojideki gelişmeleri sürekli takip ettiklerini ve sektöre takip edilen yenilikler sunduklarını belirten Velkom Tasarım Genel Müdürü Volkan Akbaş, tekstil sektörüne yönelik makine üretimleri hakkında sorularımızı yanıtladı.  Hedef kitlelerinin tekstil işletmelerinden oluştuğunu dile getiren Genel Müdür Volkan Akbaş, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımları doğrultusunda üretimlerinin de müşteri talepleri ile şekillendiğini söyledi. Akbaş, “Müşterilerin istekleri doğrultusunda makinelerimizi güncelliyor ve taleplerini karşılayacak makineler üretiyoruz. Yaptığımız makinelerin üretim sürecinde önce müşterilerin bize vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda bilgisayar ortamında çizimleri hazırlıyoruz, ardından yapılan hazırlıkları müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. Bu sayede onlar da alacakları makineyi net olarak görmüş oluyorlar. Tüm projelendirme bilgisayar ortamında yapıldığı ve bilgisayarlı makinalarda üretim yapıldığı için hata payını da minimize etmiş oluyoruz.” dedi.

“İşimiz Öncelikle Tasarım”

“Başladığımız günden beri hedefimiz müşteri memnuniyeti oldu ve bu doğrultuda emin adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diyen Volkan Akbaş, müşteri talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen modifikasyonlarla ilgili ise şunlar paylaştı: “İsmimizden anlaşıldığı gibi işimiz öncelikle tasarım. Bu yüzden geniş bir müşteri kitlesine sahibiz. Müşteriler bize isteklerini belirtirler; bizler de bilgisayar ortamında hazırlar ve kendilerine sunarız. Makinelerde yapılan en basit modifikasyon kumaş enlerinin sürekli değişmesidir. Bunun dışında kullanılan yöntemler ve malzeme çeşitleri de değişkenliğe neden olur. Sürekli olarak büyüyen tekstil firmalarının, dar alanda kullanmak istediği makineler konusunda da genellikle çözüm ortaklığımıza ihtiyaç duyuluyor. Makinelerin üstüne makine yapılması veya iki makine arasında geçiş için çözümler vb. talep edilebiliyor.”

“Kahramanmaraş Tekstilcisinin Daimi Çözüm Ortağı Olmayı Hedefliyoruz”

Son dönemde Kahramanmaraş ve bölgesindeki çalışmalara ağırlık veren Velkom Tasarım, KTM 2017 Fuarı’nda da özel bir makine grubu ile yer alacak.  Fuara ilişkin sorularımızı yanıtlayan Akbaş, KTM 2017’de sürpriz bir makine grubuyla ziyaretçilerinin karşısına çıkacaklarını kaydetti. Akbaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Velkom Tasarım olarak, KTM 2017 Fuarı’nda hiç beklemedikleri bir makine grubu ile ziyaretçilerimizin karşısına çıkacağız. Herkesin standımıza uğramasını bekliyoruz, inanıyoruz ki, gelen bir daha gelecek.”

Kahramanmaraş tekstil sektörü ile ilgili görüşlerini de paylaşan Akbaş, “Kahramanmaraş’la yeni tanıştık. Bu tanışmamızın sonrasında bölgede artan bir müşteri kitlemiz var. Ancak daha da artmasını bekliyoruz. Fuara katılmaktaki amacımız da bu, kalitemizi ve müşteri odaklı çalışmamızı kendilerine tanıtacağız. Kahramanmaraş, tekstil konusunda hızlı büyüyen bir ilimiz ve biz de bu büyümelerinde hızlı, kesin ve daimi çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz.” dedi.

2016 yılında yatırımlarına devam eden Velkom Tasarım’ın 2017 hedeflerinde yurtdışı açılımlar olduğunu ekleyen Akbaş, “2016 yılı karamsar ancak bir o kadar hızlı geçen bir yıl oldu. Bu karamsarlığın içinde yatırımlarımız devam etti.  2017 olarak daha iyi bir yıl olması için ümit ediyoruz. Velkom Tasarım olarak elimizden geleni yapacağız. Yurt içinde yaptığınız tasarımları yurt dışında da devam ettireceğiz.” sözlerine yer verdi. Velkom Tasarım müşterilerine daimi çözümler sunmak üzere kalite ve inovasyon odaklı çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.