Unifi Asya Pasifik ve KİPAŞ Maraş’ı Tekstil Üssü Yapacak

Unifi Asya Pasifik ve Kipaş Tekstil, geri dönüştürülmüş pet şişelerden elde edilen “Repreve” elyaf ipliklerin Türkiye pazarına kazandırılması için iş birliğine gitti.

  20 Mart 2019 00:00 Çarşamba
Unifi Asya Pasifik ve KİPAŞ Maraş’ı Tekstil Üssü Yapacak

Unifi Asya Pasifik Limited Şirketi (UAP-Hong Kong), Repreve elyaf tedariği için Kipaş Tekstil ile Türkiye’de stratejik bir ticari anlaşmaya vardı. UAP ve Kipaş, kumaş üreticilerinin yanı sıra marka ve perakende iş ortaklarına; kaliteli hizmet ve hızlı pazarlama yoluyla Repreve bazlı temel elyaf alternatifleri sunmak için Türkiye'deki tedarik altyapısını güçlendirecek. Geri dönüştürülmüş elyafın dünya lideri olan Repreve markası, plastik şişeler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiliyor. Yapılan anlaşmayla Repreve ipliklerin, Türkiye piyasasına Kipaş‘ın güçlü üretim ve pazarlama gücü ile hızlı bir şekilde erişimi hedefleniyor. Repreve elyaf lifleri, Kipaş’ın envanterinde ‘raw white’ ve ‘dope dyed’ ürünlerin yanı sıra çeşitli kalitelerde ve lif uzunluklarında stoklanarak, Türkiye pazarında kaliteli Repreve ipliklerine hızlı erişim sağlanacak.

Gümüşer: Kalite Standartlarımıza Uygun ve Çevreci

Hong Kong’ta gerçekleştirilen anlaşmaya dair açıklamalarda bulunan Kipaş Tekstil Genel Müdürü Halit Gümüşer, “Gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile Türkiye pazarında tercih edilen sertifikalı ve izlenebilir geri dönüştürülmüş polyester elyafı ihtiyacının Repreve ile karşılanacağına inanıyoruz” dedi.

Ning: Heyecan Duyuyoruz

Unifi Asya Pasifik Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hongjun Ning, “Perakende üretimi yapan Türk tekstil üreticilerine sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.