Trützschler'de Şirket Adında Değişiklik

30.11.2021 tarihi itibariyle Trützschler GmbH & Co. KG, tüm ticari faaliyetleriyle birlikte Trützschler Group SE ile birleştirildi. Trützschler Group SE, artık tüm Trützschler Group'un ana yan iştirakidir.

  08 Eylül 2022 13:29 Perşembe
Trützschler'de Şirket Adında Değişiklik

Trützschler Group SE Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Yöneticisi Kleo Knippertz, Trützschler'de şirket ismi değişikliğine ilişkin bir duyuru yayınladı. Knippertz duyurusunda, kurumsal yapıdaki bu değişikliğin günlük iş süreçleri veya iş birlikleri üzerinde başka hiç bir etkisinin olmayacağını belirtti. Bu yeni yapı ile Trützschler, iş süreçlerinde şeffaflık ve kompleks gereksinimlerini karşılayacaktır - bu değişiklikler sadece Trützschler'in girişimcilik faaliyetlerini daha basit ve hızlı bir şekilde işleme almasına yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda işletme operasyonlarında yeni esneklikler sağlayacaktır. Trützschler Genel Merkezi tarafından yayınlanan resmi duyuruda, her türlü yazışmada artık Trützschler Group SE ibaresi yerine Trützschler GmbH & Co. KG'nin yer alması gerektiğinin altı çizildi. Son olarak, Trützschler Group SE bir aile şirketi olarak kalmaya devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.