Trützschler KTM 2019’da Türk Tekstil Üreticisi ile Tekrar Bir Araya Gelecek

Bölge Satış Direktörü Gerd Wienands,” Yeni akıllı TC19i tarağı ve Portal Bale Opener BO-P Türkiye pazarının odak noktası olacak.”

  19 Ağustos 2019 00:00 Pazartesi
Trützschler KTM 2019’da Türk Tekstil Üreticisi ile Tekrar Bir Araya Gelecek

İplik eğirme, nonwoven, yapay elyaf ve garnitür çözümleri ile dünya markası olan Trützschler, bu yıl 26-28 Eylül 2019 tarihlerinde beşincisi düzenlenecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’da Türk tekstilcisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Satış Direktörü Gerd Wienands, Türk tekstilinin kalbi konumunda yer alan KTM 2019 ile ilgili görüşlerini Tekstil Business Dergisi’ ile paylaştı.

“KTM’ye katılımların bu sene de her zamanki gibi yüksek olmasını umuyoruz.”

KTM Fuarı’nın Türkiye pazarı ile buluşmaktaki önemine değinen Gerd Wienands, KTM 2019 ile ilgili bu yıl ki beklentilerini şu sözlerle değerlendirdi: “Trützschler'e Türkiye'nin dört bir yanından birçok müşterimizle derinlemesine görüşmelere olanak sağladığından KTM'ye büyük önem veriyoruz. Özellikle Barcelona’daki ITMA’nın birkaç ay ardından gerçekleşmesiyle, KTM eğirme hazırlık alanındaki gelişmelerdeki son güncellemeleri kaçıran ve İspanya’ya seyahat etme şansı olmayan tekstil endüstrisindeki insanları bir araya getiriyor. KTM’ye katılımların bu sene de her zamanki gibi yüksek olmasını umuyoruz.”

Sözlerine KTM 2019’da sergileyecekleri inovasyonlardan bahsederek devam eden Wienands, Trützschler ürünleri hakkında şu yorumları yaptı. “ITMA’da gerçekleşen son gelişmeleri açıklamak ve göstermek üzere, yerel işbirlikçilerimiz kadar Almanya’daki ekibimiz de KTM’de yer alacak. Yeni akıllı TC19i tarağı ve Portal Bale Opener BO-P Türkiye pazarındaki odak noktası olacak. Birbirinden farklı noktaları vurgulayarak, bazı yeni özelliklere sahip yeni otomatik cer makinamız olan TD10'u sunacağız. Ayrıca, daha yüksek ekonomik değer sağlayan yeni çelik aksesuarlı “SUPERTIP” adı verilen silindir ve takım değiştiriciler için yeni tel üretimimizi sunacağız. En önemli pazarlarımızdan biri olan Türkiye, bu yeni ürün neslinin ilk ülkelerinden biri konumunda bu avantajlardan faydalanacak. Ayrıca, fabrika ve üretim yönetimi için yeni dijital çözümlerimizi sunacağız: MY MILL, MY PRODUCTION ve MY WIRES.”

“KTM gerçekleşirken, Kahramanmaraş'taki şubemizi resmen açacağız.”

Türk tekstil sektörünün Trützschler için önemine de değinen Gerd Wienand, Türkiye’nin her zaman kendileri için dünya çapında yer alan en iyi 5 ülke arasında yer aldığını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti,  “Son çıkan ekipman ve sürekli yenilenen teknik servislerimizle halihazırda yüksek olan pazar payımızı geliştirerek korumaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylarda, tarama alanında kendi satış ve servis gücümüzü oluşturmak üzere, makine servis ekibimizle birlikte “müşteriyle yüz yüze” yaklaşımını oluşturduk. Gaziantep'te uzun zamandır devam eden iş birliğimizin yanı sıra, Çorlu ve Kayseri'de daha önce açılmış olan servis istasyonları için iş ağını kuran KTM gerçekleşirken, Kahramanmaraş'taki şubemizi resmen açacağız.”

Son olarak 2019 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Wienands, “2019 hepimiz için zorluklarla dolu bir yıl. Yerel kredilerin mevcudiyeti, yüksek enflasyon, ticaret savaşları, yüksek faiz oranları, hammadde kalitesi ve maliyetleri, enerji maliyeti, iplikhanelerde operatör seviyesindeki personelin dalgalanması vb. problemlerin orta vadede iyileşeceğini umuyoruz. Bahsedilen problemlerin bazılarına son çıkan makine gelişmelerimizle çözümler sunabiliyoruz, fakat diğerleri bizim kontrolümüz dışında.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.