Temsad, Marmara Üniversitesi İle Proje Geliştirecek

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ile Temsad işbirliği protokolü imzaladı.

  01 Temmuz 2021 09:03 Perşembe
Temsad, Marmara Üniversitesi İle Proje Geliştirecek

“Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (Mitto) ile Temsad arasında yeni bir işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Mitto Yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Ahu Uncuoğlu, Mitto Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. İsmail Usta, Temsad Yönetim kurulu başkanı Adil Nalbant ve Temsad yönetim kurulu üyesi İrfan Yolcular’ın da hazır bulunduğu görüşmelerde somut projelerin hayata geçirilmesi kararlaştırılmıştır.

Mitto ve Temsad arasında imzalanan bu protokol ile Temsad üyeleri ile Marmara Üniversitesi araştırma birimi ve akademisyenleri karşılıklı olarak projelerde yer alabilmesinin yanı sıra, Kosgeb- Tubitak gibi kurumların desteği ile projelerin geliştirilmesi ve Ar-Ge faaliyetleri ile ilgili her türlü desteğin sağlanması konularında işbirliği sağlanmasına karar verildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.