Suessen Mekanik Kompaktlama Sistemini tanıtacak

Eğirme makineleri için bileşen üreticisi olan Suessen, open end iplikçilik bileşenlerine yönelik yeni Mekanik kompaktlama sistemini Shanghai 2019'da sektöre sunacak.

  29 Kasım 2019 09:20 Cuma
Suessen Mekanik Kompaktlama Sistemini tanıtacak

Dünyanın önde gelen eğirme sistemleri ve eğirme makineleri için bileşen üreticisi olan Suessen, 25-28 Kasım 2019 tarihleri arasında Cin’de düzenlenen ShanghaiTex'te, yeni ürünlerinin sergileyecek.

Yüksek Kalite Düşük Maliyet

Şirketin tanıtacağı ürünlerden olan COMPACTeasy, herhangi bir ring iplik makinası tipi için bir plug on / plug-off ünitesi olarak pamuk, suni-sentetik elyaf ve karışımlar gibi en yaygın uygulamalar için ideal olan yeni bir Mekanik kompaktlama cihazıdır. COMPACTeasy, ek enerji gereksinimi olmayan sıkıştırma işleminin çözümdür. Yeni EliTe, yeni ve yenilikçi bileşenlere sahip çok yönlü bir kompakt eğirme sistemidir. Müşteriler daha yüksek verimlilik, daha iyi kalite ve daha düşük işletme maliyetleri elde eder. Yükseltme paketleri ve yedek parça paketleri, müşterilerin mevcut tesislerde de bunlardan faydalanmalarını sağlar. Fitil makineleri için yeni Top Ağırlık Kolu HP 4080, daha kolay ayarlamalar ve iyileştirilmiş denge için yeni bir tasarım sunar. Ek olarak da ömür boyu tutarlı iplik kalitesi garanti edilir.

Birinci sınıf parçalara gelince, open end iplik makinalarına yönelik  yeni SOLIDRING B 188 daha iyi elyaf açma ve daha iyi iplik kalitesi için daha kısa ve agresif bir kılıç diş şekli sunar. Yarı otomatik rotor iplik eğirme makinelerine yönelik  yeni  rotor kupası tasarımı da, oluklu ve spiral göbekler iplik kalitesini iyileştirir ve düşük dereceli pamuğun eğrilebilirliğini arttırır.

Dünyanın önde gelen eğirme sistemleri ve eğirme makineleri için bileşen üreticisi olan Suessen, Rieter Group'un yan kuruluşudur. Almanya’da  bulunan şirket, sistem uzmanlığı, yenilikçi çözümler, satış sonrası mükemmellikle müşteri memnuniyeti sağlıyor. Şirketin hedefleri,  Ar & Ge'de teknik ve teknolojik bileşenlerin uzlaşmalı ve kararlı bir şekilde daha da gelişmesini sağlamak. Suessen, iyileştirilmiş iplik kalitesi, daha uzun servis ömrü, daha az bakım ve endüstriyel uygulamada kanıtlanmış güvenilirliğe de sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.