Stäubli iki standla dikkat çekti

ITMA 2019, Stäubli uzmanları ile müşterilerinin Endüstri 4.0 ve dijitalleşmenin yararları ile potansiyelini tartışabildiği ideal bir platform oldu.

  13 Ağustos 2019 00:00 Salı
Stäubli iki standla dikkat çekti

Stäubli, ITMA Barcelona'da yer alan iki standı ile kapsamlı tekstil makineleri yelpazesindeki en yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Fuarda birçok makine etkileyici bir şekilde çalışır halde ziyaretçilere gösterildi. Stäubli'nin hızını, kalitesini, verimliliğini ortaya koyan, çerçeveli ve jakarlı dokumaya yönelik bazı ek Stäubli çözümleri de dokuma salonundaki diğer stantlarda sunuldu.

Ağızlık açma makineleri (eksantrik makineleri, armürler ve Jakar makineleri) ve dokuma hazırlık (tahar, çapraz alma ve çözgü düğümleme) alanlarındaki temel yetkinlikleriyle Stäubli, dokuma alanında son ürünlerin tasarımında ve kalitesinde önemli bir rol oynuyor. Geleneksel tekstil endüstrisinde yüzyılı aşkın deneyimi ve süregelen Ar-Ge faaliyetleriyle Stäubli, moda, ev tekstili, otomotiv, korumaya yönelik kumaşların ve halı çözümlerinin yanı sıra son derece karmaşık teknik tekstil ürünlerinin işlenmesi için yeni ve geliştirilmiş yüksek performanslı sistemler ve çözümler sunuyor.

Stantları ziyaret edenler Stäubli’nin Endüstri 4.0 vizyonunu ve bu gelişimin müşteri ile ortaklık ilişkilerini daha da yoğunlaştırma konusunda nasıl bir fırsat sunduğunu öğrenme olanağına sahip oldular. Ayrıca ziyaretçiler, Stäubli’nin makine ve sistemlerinin, üretim tesislerindeki dokuma performansını ve toplam verimliliği nasıl artırabileceğini görmeleri de mümkün oldu. Stäubli makineleri, ekipmanın daha uzun hizmet ömrü, uzun dönemli yedek parça sağlama olanağı ve dünya genelinde hızlı, kapsamlı servisiyle etkili bir yatırım geri dönüşü sunan, uzun vadeli ve değerli bir yatırımı temsil ediyor.

Dokuma salonunda sergilenen ürünler arasında dikkat çeken ürünler şunlardır:

Yeni TIEPRO çözgü bağlama makinesi

Bu yeni makine, yüksek performanslı dijital teknolojiyle desteklenen mükemmel bir mekanik hassasiyete sahiptir. Dokumacılar, benzersiz iplik ayırma işleminden, otomatik geri sarma işlevinden ve otomatik çift uç algılamasından yararlanabiliyor.

Aktif Çözgü Kontrolü ile SAFIR S60 otomatik tahar sistemi

Stäubli’nin AWC olarak bilinen özel iplik yönetim sistemi, daha fazla birinci kalite ürün sağlayan ve dokuma bölümünün genel verimliliğini artıran yaratıcı bir teknolojidir.

Hava jetli uygulamalar için yeni S1792 eksantrik makinesi

Bu yüksek hızlı eksantrik makinesi 10 ayaklıdır ve daha yüksek performans için yeni e32/e33 alt hareket grubunu kullanır.

•             Devrim niteliğindeki elektronik konsepti NOEMI

Düz, havlu ve kadife kumaşlar için LX / LXL / LXXL Jakar makinelerini içeren eksiksiz seri şimdi yeni bir elektronik konsept olan NOEMI ile donatılmıştır. Kompakt, güvenilir ve çok geniş formatlı makineler için uygun olan NOEMI, yüksek hızlı dokumalara ve kaldırılacak çok sayıda çengelin bulunduğu uygulamalara ilişkin gereklilikleri karşılar.

•             YENİ N4L yazı dokuma için jakar makinesi

Tüm tarak genişliği boyunca kolay yerleştirme, hızlı stil değişiklikleri için yeniden tasarlanmış hızlı bağlantılar ve alüminyum kirişlerle korunan Jakar başlıklı sağlam yapı, kumaş kenarına isim dokuma için bu yeni makinenin sunduğu çok çeşitli avantajlardan sadece üçüdür. Dokumacıların ve özel tasarım markalarının değerli dokuma kumaşlarını korumaları için ideal bir yoldur.

•             ALPHA 500 Serisi

Schönherr halı sistemleri ile Stäubli, iki LX2493 Halı Jakar başlıklı, 6 hav rengiyle işleyen, 4 + 4 atkı ipliği seçici ve diğer çeşitli, ilginç seçenekleri içeren yeni UNIVAL 500 serisi çerçeveli ağızlık açma makinesi modelini sergiledi. Ziyaretçiler özel bir odada, inovasyonun, otomasyonun ve dijitalleşmenin daha hızlı halı üretimini nasıl desteklediğini gözlemleme fırsatı buldular. ALPHA makinelerinin esnekliği sayesinde sunulan birçok tasarım olanağının ziyaretçiler tarafından keşfedilmesini sağlayan halı sergisi ile tamamlandı. Ziyaretçiler ayrıca metrekarede 4 milyondan fazla nokta ile Sagrada Familia Katedrali'nin çok net şekilde resmedildiği yüksek yoğunluklu bir halı da dahil olmak üzere çeşitli halı kalitelerini dokunarak hissedebildiler.

•             Teknik kumaşlar için TF dokuma sistemi

Stäubli TF dokuma sistemi, bu sistemin ultra karmaşık kumaşların dokunması için sunduğu geniş olasılıkların çeşitli teknik halı örnekleriyle gösterildiği özel başka bir alana kuruldu.

•             D4S otomatik çorap burnu kapama cihazı

Örme salonunda Stäubli standını ziyaret edenler, devrim yaratan bu makinenin yüksek kaliteli spor çorapların burunlarını kapamak için hızlı ve mükemmel şekilde oluşturduğu pürüzsüz dikişleri izlediler. D4S, çorap üretim süresini önemli ölçüde azaltır.

Stäubli açtığı iki stantla, geleceğe yönelik dokuma fabrikalarına ve çorap örme sistemlerine ilişkin çözüm yelpazesine kapsamlı bir genel bakış sağladı. Bu çözümler, şirketin yüksek teknoloji mekatroniği cazip ürünlere, hizmetlere ve müşterilerin gereksinimlerini karşılayan çözümlere dönüştürme vizyonuyla tamamen uyumlular. Stäubli, 127 yıldır yenilik vizyonunu sürdürüyor ve hızlı hareket teknolojisine olan tutkusunu her gün bir gerçeklik haline getiriyor. Yenilikçi ürünlerin sürekli akışıyla dünya genelinde memnun müşterileri yeniden kazanırken pazarlarında öne geçmek isteyen yeni müşterileri de cezbediyor.

ITMA 2019, Stäubli uzmanları ile müşterilerinin Endüstri 4.0 ve dijitalleşmenin yararları ile potansiyelini tartışabildiği ideal bir platform oldu. Bu teknoloji şu anda Stäubli’nin günlük işlerinin bir parçası durumunda ve Stäubli’nin yenilikçiliği ile liderliği sürdürme gücünü artırıyor. Satış sözleşmelerinin yapıldığı ve dünyada önemli yeni iş fırsatlarının ortaya çıktığı ITMA 2019; Stäubli, müşterileri ve iş ortakları için çok başarılı geçti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.