Stäubli Gövde Gösterisi Yaptı

Stäubli, ITMA Barselona 2019’da yer alan iki standında sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere geliştirdiği inovasyonlarını sergiledi.

  24 Temmuz 2019 00:00 Çarşamba
Stäubli Gövde Gösterisi Yaptı

ITMA Barselona 2019, sektörün durgun bir küresel ekonominin ortasında, zorlu bir ortamla karşı karşıya kalması nedeniyle bu yıl özellikle coşku ve iyimserliği daha da teşvik edici oldu. Hem performans hem de kalite bakımından giderek daha rekabetçi hale gelen ve hızla değişen pazar ihtiyaçlarına ayak uydurmak için makine tedarikçileri, tekstil fabrikaları ve diğer önemli oyuncular yenilikçi çözümleri keşfetmek ve güncel trendler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Barselona’da bir araya geldi.

Bu bağlamda Stäubli, ağızlık açma alanındaki (eksantrik makineleri, armürler ve Jakar makineleri) ve dokuma hazırlığındaki (tahar, çapraz alma ve çözgü düğümleme makineleri) makine ve sistemlerini tanıtmak için büyük bir heyecana sahipti. Sunulan ekipman, yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda, Stäubli müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine yanıt veren işlevler içerecek şekilde geliştirildi.

Aktif Çözgü Kontrolünü İçeren SAFIR S60 Otomatik Tahar Sistemi

SAFIR tahar sistemleri serisi, Stäubli’nin özel iplik tekrar yönetim sistemi olan AWC (Aktif Çözgü Kontrolü) sayesinde eşsiz avantajlar sunuyor. AWC, iplik özelliklerinin iki kamera kullanılarak optik, temassız algılanmasına ve ölçülmesine dayanıyor. Yüksek performanslı işlemciler görüntüleri analiz eder ve çözgü ipliklerinin işlenmesi koşuluyla milisaniyelik aralıklarla hassas veriler sunar. Bir tarafta programlanmış taharlama ve fabrikanın kendi deneysel değerleri tekrarlanırken elde edilen bu verilerin üretim parametreleriyle karşılaştırılması yoluyla diğer tarafta hatalar yüksek hassasiyetle tespit edilir.

Yeni S1792 Eksantrik Makinesi

Stäubli, sürekli Ar-Ge faaliyetleri sayesinde değişen pazar taleplerini ve ilgili müşteri ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılayan makineler sunuyor. Stäubli, ITMA Barselona’da yeni hava jetli uygulamalarda daha yüksek esneklik sağlayan 10 ayaklı S1792 eksantrik makinelerinin lansmanını da gerçekleştirdi. Bu eksantrik hareketi, bakım gerektirmeyen rulmanlar ve düşük bakım ihtiyaçlarıyla yüksek performanslı e32/e33 hareket grubu ile bağlantılı olarak kullanılıyor ve bakım süreleri ile bakım masraflarının düşmesini sağlıyor.

NOEMI Elektronik Sistemiyle Donatılan LXXL Jakar Makinesi

LXXL makine düz, havlu ve kadife kumaşlar için (25.600 çengele veya birleşik kurulumda 51.200 çengele kadar) büyük formatları destekliyor. Giyim, döşemelik ipek dokuma, nevresim, yatak örtüsü ve teknik uygulamalar için kullanılabiliyor. Makine içindeki tüm hareketli parçaların en uygun şekilde eşleştirilmiş kinematikler ve sürücüler gibi doğrudan monte edilen bileşenler çok ağır kumaşların bile rutin dokunmasını sağlıyor.

N4L Jakar Makinesi

Yazıların kumaş kenarlarına dokunmasında karşılaşılan zorluklar için Stäubli’nin en yeni cevabı olan N4L, en moda kumaşlarda en narin ve değerli iplikleri kullanarak en yüksek hızlarda karmaşık desenlerin dokunmasını sağlıyor. Makine iki formatta sunuluyor: 80 veya 128 çengel. Güçlü bir yapıya ve toz geçirmez tasarıma sahip.

Halı Dokuma: ALPHA 500 Serisi Schönherr Halı Sistemleri

Parçalı halı mı duvardan duvara halı mı? Düşük hav mı, hafif ilmekli mi, düz mü, kesik hav mı yoksa yüksek yoğunluklu mu? Sıradaki işlem ne olursa olsun ALPHA 500 halı dokuma sistemi her türlü halı dokuma fabrikasına yoğun bir esneklik kazandırıyor. En kaliteli uygulamaları dokur ve hızla değişen pazar taleplerine yanıt vermeyi sağlıyor

D4S Çorap Burnu Kapama Cihazı, Çorap Üretimini Kısaltıyor

Pek çok fabrikada çorap burnu kapama manuel olarak veya operatör tarafından manuel müdahale sonrasında bir dikiş makinesi kullanılarak yapılır. Bu işlem zaman alır ve kaliteden ödün verilir. Stäubli’nin D4S otomatik çorap burnu kapama cihazı bütün bunu değiştiriyor. Örme makinesinde çorabı hızla ve pürüzsüz bir dikişle kapatır, çorap üretimini önemli oranda kısaltır, ürünün üst kalitede ve tek biçimli olarak üretilmesini temin eder ve bekleme sürelerini çok kısaltır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.