Stoll ve Myant’ın İşbirliği

Almanyalı Stoll ve Kanadalı Myant Inc. Şimdi tekstil segmentinde Dijital Tekstil Fabrikası’nı hayata geçirmek için işbirliği yapıyor.

  25 Aralık 2018 00:00 Salı
Stoll ve Myant’ın İşbirliği

Stoll, Almanya’nın lider 3D örgü makinesi şirketi ve Myant Inc. Kanada’nın lider tekstil şirketi, dijital tekstil fabrikalarının açılışını duyurmaktan gurur duyuyorlar. Dijital Tekstil Fabrikası, tekstil ve malzeme segmentindeki gelişmeleri birleştiren yeni bir endüstri kategorisi olan Textile Computing’in kitlesel uygulama ve benimsenmesi için temelleri sunmakta, tekstil ürünlerini yenilemek ve tekstil endüstrisini IoT dünyasına bağlamak isteyen firmalar için tekstil bazlı çözümler sunmaktır.

Dijital Tekstil Fabrikası girişimcilere, yenilikçilere ve endüstri oyuncularına araştırma ve geliştirme çalışmalarında bulunmak, tasarım ve üretim amacıyla sanal bir fabrika sağlayacaktır. Böylece, bu girişim ileri üretim tekniklerine ve dünyadaki en gelişmiş tekstil computing makinelerine erişim sağlayacak ve bunların tanıtımını yapacaktır. Dijital Tekstil Fabrikası, tekstil bilgisayarları ile ilgili standartların oluşturulmasına, bu ürünlerin ihraç edilmesine ve sektörler arasında bir platform olarak kullanılmasına da yardımcı olacaktır.

Myant’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Tony Chahine, “Malzeme bilimi, ileri üretim ve dijital dünyanın kesişimindeki konumumuz, Stoll ile ortaklaşa olarak, son kullanıcılar ve çevrelerindeki dünya arasında çift yönlü etkileşim oluşturmayı hedeflerken, tüm endüstrilerdeki büyümeyi hızlandırmasını sağlıyor.” Chahine şunları ekliyor: “Dijital Tekstil Fabrikasının, büyük ve küçük şirketleri, Ar & Ge çalışmaları yürütme, prototip oluşturma ve üretime dayalı ilk fikirleri yönlendireceğine gerçekten inanıyorum. Myant’ın teknolojisini Stoll’ün yenilikçi robotik 3D örgü makineleriyle birleştirdiğimizde, bunları sensörler ve aktüatörler ile tekstillere entegre edebiliyoruz. Bunu yapmak, ulaşım ve sağlık gibi büyük endüstrilerdeki inovasyon sağlayan bir platform yaratıyor, bunların sadece birkaçını belirtmek, sonunda tekstilin geleceğini tanımlayacak. ”

Stoll’ün CEO’su Andreas Schellhammer; “Myant ile işbirliğimiz tekstil ve elektronik sektörünü stratejik olarak entegre ediyor. Digital Textile Factory’nin amacı, dünya çapında tekstil bilişim ürünleri üretebilen şifreli bir bulut sistemine özel projelerin gönderilebileceği kalite güvencesi, doğrulama testleri ve yerelleştirilmiş üretim üzerinde çalışmak olacaktır. ”

Myant ve Stoll’ün Dijital Tekstil Fabrikası, otomotiv, sağlık, endüstriyel, tarım, yaşam tarzı, oyun, giyim, medikal, askeriye, havacılık ve güvenlik gibi çeşitli endüstrilerde dağıtım için evrensel bir standart belirleyecektir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.