ShanghaiTex Teknoloji ve Tekstili Bir Araya Getiriyor

25-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan ShanghaiTex 2019 fuarı, 19. Edisyonunda ileri teknoloji ve tekstilin birleşimine parmak basıyor.

  12 Kasım 2019 00:00 Salı
ShanghaiTex Teknoloji ve Tekstili Bir Araya Getiriyor
19. Uluslararası Tekstil Endüstrisi FuarıShanghaiTex 2019, 25-28 Kasım 2019tarihlerinde Shanghai New InternationalExpo Center’da düzenlenecek. Böylece,tekstil ve moda teknolojisindeki en sonyenilikleri sergilemek için 1.200’den fazlakatılımcıyla, tekstil ve moda endüstrisiningeleceğine öncülük etmek için tek elden bilgive ticaret platformu yaratılacak. “SmarterTextile.Better Life” teması altında gerçekleşecekolan fuar boyunca, fuar alanında çoksayıda tematik seminer ve yarışmayı da barındıranTexTech Startup Planet platformuda yer alacak.
Yeni Textech Başlangıç Gezegeni
Son yıllarda, start-up şirketlerin sayısındaönemli bir artış görülüyor. Büyük işletmelerindaha büyük bir pazar payı elde etmelerineve yenilikçi ürünler ve teknolojilerle gelenekselişletmelere oranla fark yaratmalarınayardımcı olurlar. Böylece, ShanghaiTex 2019fuarı boyunca yeni TexTech Startup Planetplatformunda tekstil teknolojisi, örme ve çorap, boyama ve baskı, dijital yazıcı, yapay zeka sistemi,boyalar ve tekstil kimyasalları gibi üretim araçları sergilenecek.Dünya çapındaki yeni şirketlere, tekstil ve moda ileilgili ürün sergilemek amacıyla kurulan bu platform; küreselyatırımcıların ve üreticilerin iş fırsatlarını değerlendirmesineolanak sunacak.Fuarda ayrıca; Yapay Zeka (AI), Nesnelerin İnterneti (IoT),3D ölçüm, çevre dostu üretim ve geri dönüştürülebilir malzemelergibi konulardaki son gelişmeler de sergilenecek. Buyıl, Giyilebilir Teknoloji ve Tekstil Tasarım Yarışması (WTTDC),genç tasarımcıları teşvik etmek amacıyla Shanghai-Tex’te öne çıkacak.
ShanghaiTex 2019 Rezervasyonları Başladı
Hızla büyüyen spor giyim tekstil pazarından, her yaştan kadınlardan,çocuklar ve yaşlıları da kapsayan ziyaretçilerin fırsatlardanyararlanabilmeleri amacıyla için aktif giyim, çevredostu malzemeler ve fonksiyonel elyaf üretimi için ekipmanve malzemeler sergilenecek. Fuar dışında Endüstri 4.0, tekstilotomasyonu ve en son moda trendlerini de kapsayan konferanslarve etkinlikler düzenlenecek, fuarda deneyimli endüstriuzmanlarının görüşleri de, ziyaretçilerin katma değeriyüksek ve kazançlı iş fikirleri edinmelerini sağlayacak.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.