‘Sektöre Yön Veren Markalardan Biriyiz’

20’den fazla ülkede müşterileriyle buluşan Zühre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, “Türkiye ve Ortadoğu muhafazakar giyiminde sektöre yön veren markalarından biriyiz.” ifadesini kullandı.

  20 Mart 2018 01:00 Salı
‘Sektöre Yön Veren Markalardan Biriyiz’

Adını güzelliğin ve zarafetin simgesi olan bir yıldızdan alan Zühre,2005 yılında İstanbul’da kadın pardösü, kap ve manto üretimine başlayarak sektöre giriş yaptı. 2010 senesinde şube sayısını arttırmasının yanında franchise verme kararı alan Zühre, aynı yıl yurt dışına da açılarak globalde tüketicileri ile buluşmaya başladı. Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, marka büyümesi ile ilgili yayın grubumuza açıklamalarda bulundu.

‘Globalde Rekabet Gücümüz Yüksek’

Tekstil ve hazır giyim sektörü; istihdam kapasitesi, üretim hacmi ve ihracat gelirleriyle Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında önemli bir rol oynuyor. Türk hazır giyim sektörünün küresel pazardaki rekabet gücünü değerlendiren Yazıcıoğlu, “Türkiye’deki ihracatta en yüksek paylardan birine sahip olan tekstil ve hazır giyim sektörü, küresel pazarda hatırı sayılır bir konuma sahip. Dolayısıyla özellikle muhafazakar giyim sektörü çerçevesinde düşünüldüğünde, globalde rekabet gücümüz çok yüksek.” dedi.

Zamansız ve Mekansız Parçalar

Zühre, kadın dış giyimine yeni bir anlayış getirerek muhafazakar giyimde kadınların sevilen markalarından biri olarak sektörde kendine yer edindi. Spor, klasik ve modern gibi birçok farklı konsepti bünyelerinde bulundurduklarını belirten Yazıcıoğlu, “Tasarımlarımızla 18’den 70 yaşına kadar çok geniş bir yelpazeye hitap ediyoruz.” diye konuştu.

4 Kıtada Müşterileriyle Buluşuyor

Üretimden edindiği tecrübe ile kaliteli ürünleri müşterileriyle buluşturmayı ilke edinen ve Türkiye genelinde 300’den fazla bayisi bulunan Zühre, aynı zamanda Ortadoğu ve Avrupa başta olmak üzere 4 kıtada 20’den fazla ülkeye ürünlerini ulaştırıyor. Yazıcıoğlu, “Muhafazakar giyim sektöründe Türkiye ve Ortadoğu’nun en bilinen ve sektöre yön veren markalarından biriyiz.” ifadesini kullandı.

Kumaş ve aksesuar gibi ürünlerin tedarikinde tercih kriterlerini değerlendirerek açıklamalarını sürdüren Yazıcıoğlu, “En iyinin peşinde olduğumuz için kimi zaman yerli, kimi zamansa yabancı üreticileri tercih ediyoruz. Ancak tamamı sektöründe uzman üreticilerle iş birliği yapıyoruz.” dedi.

2018 Hedeflerini Paylaştı

Zühre’nin 2018 büyüme hedeflerini açıklayan Yazıcıoğlu, “Muhafazakar giyim sektöründe pazar payımızı büyütüp Türk markalarının, globalde büyüme hedefine önemli katkılar sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi. Marka bilinirliğini yükseltmeyi planladıklarını sözlerine ekleyen Yazıcıoğlu, son olarak “Satış noktalarımızı yurt içinde 500’e, yurt dışında 250’ye,franchise sayımızı ise 50’ye çıkartmayı hedefliyoruz. Ayrıca karlılığa, verimliliğe ve kaliteli hizmet anlayışına da odaklanıyoruz.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.