Saurer Autoairo’yu Asya’da ilk Kez Sergileyecek

Autoairo ile iplik işletmeleri, kaliteli iplikleri daha hızlı, daha uygun maliyetlerde ve daha esnek şekilde üretebiliyor.

  22 Kasım 2019 00:00 Cuma
Saurer Autoairo’yu Asya’da ilk Kez Sergileyecek

İsviçre’de 1853 yılında kurulmuş olan Saurer, iplik makine ve bileşenlerine odaklanan küresel çapta hizmet veren öncü bir teknoloji grubudur. Uzun geçmişe sahip olan bir şirket olarak Saurer, her zaman inovasyonda lider şirketler arasında yer alıyor.

Saurer CIIE’de

Geçen yıl düzenlenen ilk Çin Uluslararası İthalat Fuarı’na (CIIE) katıldıktan sonra Saurer, bu yılda bu önemli etkinlikte yer alacak ve şirketin yeni havalı iplik eğirme makinesi olan ve 20 Haziran 2019’da ITMA Barselona’da tanıtılan Autoairo makinesini sergileyecek. Kasım ayında Autoairo ilk kez CIIE’de, Asya’da görücüye çıkacak.

Autoairo, havalı iplik eğirme için yeni ölçütler belirledi. Saurer, benzersiz özelliklere sahip bir havalı iplik eğirme makinesi yaratmak için en ileri otomasyon çözümlerini kanıtlanmış teknolojisiyle birleştirdi. Autoairo, entegre zeka ve bireysel tahrikli bağımsız iplik eğirme ünitelerine sahip. Dijital iplik bağlama ünitesi, aynı anda 24 bağlama işlemi yapma kapasitesine sahip. Sonuç olarak makinenin çalışma süresi en az %30 azaltılabiliyor. Autoairo’nun kompakt, çift yönlü tasarımı, tek yönlü makinelerden %40’a kadar daha az yer kapladığı anlamına geliyor. Bu özellikler, Autoairo’ya eğirme maliyetlerinin azaltılmasının yanı sıra güçlü bir verimlilik avantajı sunuyor.

Autoairo ile İplik İşletmeleri

Bu inovasyon, randımanı ciddi ölçüde artırıyor. Bağımsız, akıllı eğirme üniteleriyle tam otomatikleştirimiş bu makine, havalı iplik eğirmede devrim niteliğinde bir etki yapıyor. Autoairo ile iplik işletmeleri, kaliteli iplikleri daha hızlı, daha uygun maliyetlerle ve daha esnek bir şekilde üretebilir.

160 yıldan fazla deneyimiyle Saurer, akıllı iplik fabrikaları için bütüncül çözümler sunmak için son teknoloji ekipman üretimini modern bilgi teknolojileriyle birleştirerek tekstil endüstrisini ileriye götürmeyi her zaman kendisine görev edinmiştir. Saurer bu yeniliği, CIIE’de 5-10 Kasım 2019 tarihlerinde Salon 3 Stant B1-010’da misafirlerine sunmayı dört gözle bekliyor.

Saurer Grup

Bugün Saurer, iki segmentten oluşuyor: Saurer Spinning Solution ve Saurer Technologies. Saurer Spinning Solution, kesikli liflerin balyadan ipliğe işlenmesi için yüksek kaliteli, teknolojik olarak ileri düzeyli ve müşteriye özgü otomasyon çözümleri sunuyor. Saurer Technologies, büküm ve nakışın yanı sıra tasarlanmış ve polimer çözümlerde uzmanlaşmıştır. 1,175 milyon Euro yıllık satış geliri, 4700 çalışanı ve İsveç, Almanya, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan ve Singapur’da mevcut lokasyonlarıyla güçlü bir şekilde büyüyen grup, dünya tekstil endüstri merkezlerine hizmet etmek için iyi bir konuma sahip.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.