Sadakat, Dostluk – ve 10.000 Tarak Makinesi

Trützschler Grubu 2001 yılında Çin'de tamamına sahip olduğu ilk bağlı kuruluşunu kurdu. Şimdi Trützschler Tekstil Makineleri (Şanghay) Co., Ltd. (TTMS) ekibi büyük bir yapı taşını kutluyor– 10.000'inci tarak makinesi teslimatı!

  31 Ekim 2023 16:18 Salı
Sadakat, Dostluk – ve 10.000 Tarak Makinesi

TTMS, Şanghay'daki Qingpu Endüstri Parkı içinde yer almaktadır. İlk kurulduğunda yaklaşık 6.000 metrekarelik bir alanı kapsayan bir tesiste faaliyet gösteriyordu. Bugün şirketin faaliyetleri 40.000 metrekareden daha fazla alanı kapsayacak şekilde büyümüştür. TTMS ekibi de yaklaşık bir düzine kişiden neredeyse 450 çalışana kadar büyüdü. Bu iş arkadaşları birlikte, harman hallaç dairesinden taraklama makinelerine, cer makinalarına ve yedek parçalara kadar tüm eğirme hazırlık makineleri yelpazesini üretme ve monte etme kapasitesine sahiptir. TTMS ayrıca tarak garnitürleri ve satış-sonrası hizmetler de sunmaktadır.

Özel Bir Etkinliğin Özel Konukları

Tüm ekip, bu dönüm noktası niteliğindeki başarıyı taçlandıran büyük bir tören için özel konukları ağırladı. 10.000'inci taraklama makinesi resmi olarak dünyanın en büyük selüloz iplik üreticisi Suzhou Zhenlun Tekstil Co., Ltd'nin temsilcilerine devredildi. Trützschler'in Çin iplik eğirme endüstrisindeki en büyük müşterisi olan Suzhou Zhenlun, 2007’deki iş birliğinden bu yana 600'den fazla tarak makinesi satın aldı.

Bu anma töreninin seçkin katılımcıları arasında Suzhou Zhenlun'dan bir heyetin yanı sıra ana ortak K&E Co., Ltd ve önde gelen endüstri medya ağı Çin İplik’ten temsilciler ve Donghua Üniversitesi'nden bir grup da vardı. Bu derece prestijli TTMS ortaklarının bir araya gelmesiyle etkinlik, heyecanı ve birlikte kutlamayı yansıtan bir atmosfere kavuştu. Yakın iş birliğinin ve dostluğun simgesi olan kurdele kesme törenine değerli konuklar hep birlikte katıldı. Tüm TTMS çalışanlarına ve konuklara teşekkür belgesi olarak özel bir hediye verildi.

Bir Nicelikten Daha Fazlası

Trützschler Çin Genel Müdürü Harald Schoepp, "Sadık müşterimiz Suzhou Zhenlun'a 10.000'inci tarak makinemizin teslimatı için içten şükranlarımı sunmak isterim" dedi. “TTMS'deki herkes, bu mihenk taşı olan tarak makinesini, işimiz için derin öneme sahip bir ortağa tedarik etmenin onurunu paylaşıyor. Ortak yolculuğumuz 2007'de başladığından bu yana Suzhou Zhenlun ekibinin ürünlerimize gösterdiği güven ve takdir için gerçekten minnettarız. İş ortaklığımız artık kalpten kalbe bağlantıyla yakın bir dostluk haline geldi. 10.000'inci taraklama makinemizin teslimatı, bir kilometre taşı veya bir nicelik değerden çok daha fazlasıdır. Bu, şirketlerimiz arasında var olan güvenin, iş birliğinin ve dostluğun kalıcı etkisinin güçlü bir sembolüdür.”

20.000 Hedefine Doğru

Suzhou Zhenlun Tekstil Co., Ltd.'nin Başkan Yardımcısı Shen Yaohua, "Şirketimiz bugüne kadar 37 üretim hattını ve 600'den fazla taraklama makinesini tamamladı; bu da hayal edebileceğimiz bir şeyin çok ötesindeydi’’ dedi ve ekledi, ‘’Olağanüstü gayretleri için Trützschler ekibine teşekkür ederiz. Biz Trützschler ürünlerinin kalitesine değer veriyoruz ve aynı şekilde ipliğimizi satın alan alt süreçler müşterilerimiz de aynısını yapıyor. Trützschler, bizim ve müşterilerimiz için mükemmel ürünler yaratmaya yardımcı oldu. Umuyorum ve inanıyorum ki 20.000'inci taraklama makinesini de TTMS'den satın alma fırsatına sahip olacağız. Belki 20 yılda 10.000'e ulaşmak yerine 10 yıl gibi daha kısa bir zaman diliminde bile bunu başarabiliriz.”

İleriye Doğru Olumlu Bir Yol

Şanghay'daki bu özel etkinlik, yakın iş birliği ruhuyla ve güçlü bir iyimserlik duygusuyla kutlandı. TTMS'den temsilciler ve Çin tekstil endüstrisindeki ortakları, bu dinamik ve büyüyen pazarın geleceğine ilişkin olumlu bir bakış açısını dile getirdi. Şimdi hep birlikte bu önemli dönüm noktasını aşmaya ve önümüzdeki yıllarda ortak başarıya giden yolda ilerlemeye çalışıyoruz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.