Rusya’nın Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Tercihi Bursa Oldu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü temsilcileri Moskova'ya ihracat seferi yaptı.

  19 Kasım 2019 00:00 Salı
Rusya’nın Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Tercihi Bursa Oldu

Bursa iş dünyasının ihracat odaklı büyümesine yönelik projelerini sürdüren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye’nin bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe üretim üssü Bursalı firmalara yönelik önemli bir yurt dışı organizasyonuna imza attı. Ticari Safari ve UR-GE projeleri ile 100’ü aşkın ülkeden 25 binden fazla firma ve kurum temsilcisini Bursalı firmalarla bir araya getiren BTSO, Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Sektörü UR-GE Proje üyesi firmalarını Rus iş dünyası temsilcileriyle buluşturdu.

İhracatta Yüzde 246 Artış

Etkinlik kapsamında Moskova’da CJF Autumn Child and Junior Fashion Fuarı ile eş zamanlı olarak ikili iş görüşmeleri etkinliği gerçekleştirildi. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş’un heyet başkanlığında Rusya’ya giden 40’a yakın Bursalı sektör temsilcisi önemli işbirliklerine imza attı. BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, “Son 2 yılda sektörel olarak yüzde 246 ihracat artışı yakaladığımız Rusya pazarını önemsiyoruz. Türkiye ve Bursa’nın Rusya pazarındaki başarısını çok iyi biliyoruz. Rus iş dünyası temsilcilerimizin etkinliğimize gösterdiği ilgi de bunun bir göstergesi oldu” dedi. Bursalı firmaların 420 yabancı iş dünyası temsilcisiyle görüştüğünü belirten Kuş, bin 200’ün üzerindeki iş görüşmesinin yaklaşık yarısının olumlu sonuçlanma potansiyeli taşıdığını açıkladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.