Rieter Yönetim Kurulunda Değişiklikler

Rieter Yönetim Kurulu üyeleri Luc Tack ve Stefan Haspeslagh görevden derhal el çektirildi.

  14 Ekim 2021 08:51 Perşembe
Rieter Yönetim Kurulunda Değişiklikler

Rieter Yönetim Kurulu'nun iki üyesi Luc Tack und Stefaan Haspeslagh 30 Ağustos 2021'de Yönetim Kurulu'ndan istifalarını basına açıkladı.

Yönetim Kurulu, her ikisi de dünyanın önde gelen tekstil makine üreticileri arasında yer alan Rieter ve Picanol'un çıkarlarına en münasip ortak bir çözümün bulunmasını memnuniyetle karşılamaktadır.

Luc Tack'e göre, Picanol Group (Belçika) Rieter'in hissedarı olmaya devam edecek.

Gizliliği İhlal Ettiler

Rieter’in Saurer’I satin alma işlemleri sırasında sırasında, Yönetim Kurulu'nun iki üyesi Luc Tack ve Stefaan Haspeslagh, yasal olarak bağlılık beyanları, ticari sırların korunmasına yönelik karşılıklı yükümlülükleri ve Rieter Ticari İş Etiği’ni açık bir şekilde ihlal etti.  Yönetim Kurulu’na ait bilgiler yasal prosedürler ihlal edilerek rekabette Rieter’e karşı haksız kazanç sağlama amacıyla işbirliği teklifine dayandırılarak kullanılmıştır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.