Picanol Techtextil Hindistan'da

Tekstil makineleri endüstrisinde öncü bir rol oynayan ve dokuma üretiminde dünya liderlerinden biri olan Picanol, Hindistan’da düzenlenecek fuarda son teknoloji tekstil makinelerini sunmaya hazırlanıyor.

  20 Kasım 2019 00:00 Çarşamba
Picanol Techtextil Hindistan'da

Teknik tekstiller ve nonwoven için önde gelen uluslararası ticaret fuarı, 20-22 Kasım 2019 tarihlerinde Hindistan Mumbai'de düzenlenecek. 80 yılı aşkın süredir teknik tekstil sektöründeki ileri teknoloji dokuma makineleri üreticisi Picanol, son teknoloji tekstil makineleriyle fuardaki yerini alacak.

Ar-Ge’ye büyük yatırım

Ar-Ge'ye yaptığı yatırımlarla büyüyen Picanol, teknik tekstil sektöründeki ileri teknoloji dokuma makinelerinde endüstri liderlerinden olmuştur. Son zamanlardaki gelişmeler bu noktayı açıkça vurguluyor. Bunlardan biri, 540 cm genişliğe kadar pozitif yönlendirmeli kıskaçlarla donatılabilecek süper özellikli rapierli makinelerin artan başarısıdır. Aslında, bunlar agrotekstiller, paketleme ve halı kaplamalar gibi uygulamalarda projektil makinelerine geçerli bir alternatif olarak kabul edilmektedir.

Smartshed Teknolojisi

Diğer bir yenilik, atık konusunda büyük maliyet tasarrufunun elde edilebildiği para-aramidler gibi seçilmiş kumaşlar için ITMA Barcelona'da tanıtılan dört renkli ("Ecofill 4") atık önleyici karakterdeki LHS uygulamasıdır. Ayrıca, en yeni OmniPlus-i hava jeti makinesinde ve aynı zamanda ITMA'da sergilenen ve çok yüksek hızlarda 14 koşum çerçeveli araba koltuğu kumaşı dokumaya sunulan yeni SmartShed teknolojisi fuarda yerini alacak. Bu tanıtımlar, Picanol’ün kaplamalı kumaşlar, konveyör bantlar, cam elyafı, lastik kordonlar ve hava yastıkları tekliflerini tamamlıyor.

Sektörün Öncü Firması Picanol

Picanol, dünya çapındaki dokuma fabrikalarına dokuma makineleri tedarik etmekte ve müşterilerine dokuma aksesuarları, eğitim, yükseltme kitleri ve yedek parçalar gibi ürün ve hizmetleri sunmaktadır. 80 yılı aşkın bir süredir, tekstil makineleri endüstrisinde öncü bir rol oynayan Picanol, dokuma üretiminde dünya liderlerinden biridir. Picanol, Hindistan’da Yeni Delhi, Bombay ve Coimbatore noktalarında tamamen kendisine bağlı şubeleri olan bir şirkettir. Bu bağlı kuruluşlar, tüm Picanol ürünleri için satış desteği ve eksiksiz bir servis yelpazesi sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.