Patentli Sanfor Teknolojisi TME 2021’de

Ser Mekatronik Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021 de patentli ürünleri olan Sanfor ve Ram makinelerini sergileyecek.

  28 Nisan 2021 09:10 Çarşamba
Patentli Sanfor Teknolojisi TME 2021’de

2008 yılında kurulan ve tekstil makineleri sektöründe faaliyet gösteren Ser Mekatronik, kalite ve müşteri odaklılık ilkelerine bağlı kalarak marka değerine değer katmış ve Türkiye’de hızla büyümeye devam etmiştir. Ser Mekatronik, kuruluşundan itibaren ikinci el makine revizyonları ve alım-satımı, elektrik pano değişimleri ve yazılım desteği, mekanik parça üretimi ve desteği, elektrik-elektronik parça temini ve kurulum-söküm hizmetleri vermektedir.

2018 yılı itibarı ile gerçekleştirdiği yatırımlarla Tekstil makine sektöründe adından sıkça söz ettiren Ser Mekatronik Fırça, Tıraş Şardon, Sanfor ve Ram makineleri üretimi ile piyasanın önemli oyuncularından. Ser Mekatronik Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021 de patentli ürünleri olan Sanfor ve Ram makinelerini sergileyecek. Fuara geniş bir katılım gerçekleştiren Ser Mekatronik Patentli teknolojileri olan yeni Sanfor makinesinin lansmanını da TME sırasında gerçekleştirecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.