Novibra İleri Teknoloji Ürünlerini Sunacak

Novibra, ileri teknoloji ürünlerini, iğ teknolojisindeki en son yenilikleri ve enerji tasarruf önlemlerini ShanghaiTex'te ziyaretçiler ile buluşturacak.

  21 Kasım 2019 00:00 Perşembe
Novibra İleri Teknoloji Ürünlerini Sunacak

Dünyanın önde gelen yüksek hızlı iğ tedarikçisi Novibra, Rieter Group\'un bir yan kuruluşudur. Boskovice (Çek Cumhuriyeti) merkezli şirket, sistem uzmanlığı, yenilikçi çözümleri vesatış sonrası hizmeti ile tanınıyor.

Enerji tasarrufu iği LENA, en yüksek hız ve daha düşük enerji tüketimi için Novibra tarafından tasarlandı. 17.5 mm iskele çapı ve ortalama % 6'ya varan enerji tasarrufu içeren tek iğ olarak piyasada yer alan LENA fuarda sergilenecek ürünler arasında.

Yeni nesil sıkma kronları CROCOdoff ve CROCOdoff Forte, bağlama olmadan orijinal takma çıkarma işlemini gerçekleştiriyor. İş iği hızına bağlı olarak kronlar otomatik olarak çalışıyor. Bu kronların en büyük avantajı, bakım maliyetlerindeki önemli tasarruflardır. Bu tasarruf, takma çıkarma işleminden sonra daha düşük bir uç oranına ulaşmaya ve dip sarım alanının en aza indirgenmesine dayanıyor.

Novibra iğlerinin dünya üzerinde öne çıkan konumu, ucu patentli iğ tasarımına ve üretimin en yüksek kalitesine dayanıyor. Novibra şirketinin bu fuardaki hedefi, müşterilere pazardaki lider konumlarını korumalarına yardımcı olan faydalı ve özelleştirilmiş çözümler sunmak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.