Neotek Tekstil’de Ayrılık

Tekstil makine sektörünün deneyimli ismi Sunay Yılmaz, yayın grubumuza yaptığı özel açıklamada ortağı olduğu Neotek Tekstil ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

  25 Temmuz 2016 09:00 Pazartesi
Neotek Tekstil’de Ayrılık

Ocak 2016’da Ahmet Kılıç, Sunay Yılmaz ve Murat Yıldırım ortaklığında kurulan Neotek Tekstil, Şubat 2016 tarihinden itibaren Alman makine üreticisi Monforts’un Türkiye ve Türkmenistan’daki satış faaliyetlerini yürütmeye başlamıştı. Yaklaşık 6 aydır Monforts Mümessilliğini başarı ile yürüten Neotek Tekstil’de geçtiğimiz günlerde önemli bir ayrılık yaşandı. Şirket ortaklarından Sunay Yılmaz, yaşanılan fikir ayrılıkları sebebiyle ortaklıktan ayrıldığını duyurdu.

Türkiye’de adı neredeyse Monforts ile özdeşleşen başarılı iş adamı Sunay Yılmaz, yayın grubumuza yaptığı özel açıklamada ortaklıktan ayrılma nedenlerini şu sözlerle açıkladı; “Şirket ortaklarından Ahmet Kılıç ile yaşadığımız fikir ayrılıkları, bizi mümessilliğini yaptığımız Monforts konusunda birlikte çalışamaz hale getirdi. Monforts’un mümessilliğini aldığımız günden bu yana birçok makine satışı gerçekleştirdim, ancak Türkiye’nin en önemli firmalarına gerçekleştirdiğim bu satışlar sırasında ortağım Ahmet Kılıç beklediğim desteği bana veremedi. Yaşanan olumsuzluklar karşısında, ‘İnsanlar isimleri ile markadır’ düşüncesiyle şirketteki hisselerimi devrettim.”

Bir süre tatile çıkarak dinleneceğini belirten Yılmaz, ardından sektördeki çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, “Tekstil sektöründe yine terbiye ve ram konusunda farklı markalarla, farklı stratejiler ve farklı ortaklıklarla hizmet vermeye devam edeceğim.” dedi. Yeni dönemde çalışacağı yerli veya yabancı markalar hakkında bilgi vermeyen Sunay Yılmaz, yakın dönemde tekstil dünyasında yeniden adından söz ettirecek projelere imza atacağının sinyalini verdi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.