Monforts'un Yeni Genel Müdürü Stefan Flöth Oldu

Stefan Flöth Monforts’un genel müdürü olarak atandı, ayrıca müşteri ilişkilerinin önemli olduğunu vurguladı.

  19 Nisan 2019 00:00 Cuma
Monforts'un Yeni Genel Müdürü Stefan Flöth Oldu

Monforts Textilmaschinen, 1884 yılında kuruldu ve bugün tekstil terbiye makineleri konusunda lider bir tedarikçi. Germe makineleri, boyama hatları, sanforize makineleri, özel denim uygulamaları ve teknik tekstillerde kaplama ünitelerinde şirket Pazar lideridir. Şirketin merkezi Mönchengladbach, Almanya'da bulunuyor. Müşteriler, Monforts’un İleri Teknoloji Merkezi’nde (ATC) gerçek üretim şartlarında Monforts’un en yeni ekipmanlarıyla kumaş muayenesine katılabilir. Yaklaşık 40 yıldır, şirketin üretim tesisi Avusturya’nın St. Stefan şehrinde bulunuyordu. Monforts, artık CHTC Fong`s Industries Group’un bir üyesi.

Bay Flötf, 2009’dan beri Genel Müdürlüğünü yürüttüğü, Trützchler Group bünyesinde bulunan ve Mönchengladbach da genel merkezi bulunan Türtzschler’den ayrılarak Monforts’da yeniden göreve başladı. 1996 ve 2009 yılları arasında Stefan Flöth, şirketin ortak girişimlerinde Monforts ekibinin bir üyesiydi. Şimdi Techtextil ve ITMA 2019 fuarlarıyla

Frankfurt ve Barselona'da sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyor.

Flöth: “Müşterilerle İlişkiler Oldukça Önemli.”

Stefan Flöth; “İki fuar da iş ağını oluşturmak ve sektörün önemli oyuncularıyla bir araya gelmek için harika platformlar oluşturuyor. Müşterilerle iyi ilişkiler kurmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum, çünkü bizden aldıkları ürünler gelecekteki yatırımlarını da oluşturuyor ve bizim devamlı desteğimize bu sebeple güven duymaları gerekiyor. Gelecek fuarlar birçok müşteriyle tanışmak için iyi bir fırsat. 10 yılın üzerinde teknik tekstil endüstrisinde çalışıyorum, komple teknik tekstil projelerinin yürütülmesine dair deneyim edindim ve benim bir sonraki projem de Endüstri 4.0 ve teknik tekstil marketindeki potansiyellerin sağladığı fırsatlar üzerine olacak.” İfadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.