Monforts Almanya'daki Teknolojik Ekibini Genişletiyor

Monforts, Almanya'daki Gelişmiş Teknoloji Merkezi’nde yer alan ekibini genişletiyor.

  20 Temmuz 2019 00:00 Cumartesi
Monforts Almanya'daki Teknolojik Ekibini Genişletiyor

Monforts Textilmaschinen GmbH & Co. KG, tekstil teknolojisi uzmanı olan Jonas Beisel’i bünyesine katarak, Almanya'nın Mönchengladbach kentindeki Gelişmiş Teknoloji Merkezi’nde (ATC) yer alan ekibini genişletiyor.

Hem Almanya hem de Çin'de tekstil mühendisliği alanında eğitim almış ve daha teknik bir ortamda çalışmak istediğine karar vermeden önce Adidas'la staj yapmış olan 30 yaşındaki Jonas Beisel, teorik bilgilerini ATC ve dünya çapındaki Monforts müşterilerinin tesisleri için uygulamaya geçirecek.

Ekibin yeni üyesi Jonas duygularını şu sözler ile ifade etti: “Endüstrinin hızlı hareket eden ortamına aşina olduğum için, önümüzdeki ITMA etkinliğinde Barselona'da yer almayı dört gözle bekliyorum. Sadece dört yılda bir gerçekleşen ITMA'nın, işe alımımdan hemen sonra gerçekleşmesi de benim için çok iyi bir zamanlama oldu. ”

Monforts Başkan Yardımcısı Klaus Heinrichs ise düşüncelerini “Monforts ATC, mevcut müşteri denemeleri yapmak ve son zamanlarda yeni prosesler geliştirmekle meşguldü, bu nedenle Jonas'ı teknoloji ekibimize katmak bizi oldukça memnun etti.” şeklinde ifade etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.