KTM 2020 İstatistikleri Yayınlandı

Yerli ve yabancı 108 firma ve 5431 profesyonel ziyaretçi ağırlandı. Geçtiğimiz yıla göre %50 ye yakın ziyaretçi sayısı azalan fuarın katılımcıları ise son derece memnun.

  10 Kasım 2020 13:43 Salı
KTM 2020 İstatistikleri Yayınlandı

Tekstil sektörünün Türkiye’deki en önemli merkezlerinden biri olan Kahramanmaraş, altıncı kez düzenlenen  KTM Fuarı’na ev sahipliği yaptı.. 2014 yılından bu yana tekstil sektörünün en önemli buluşma platformlarından biri haline gelen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, yeni tekstil teknolojilerini Türkiye’deki tekstil sanayicileri ve temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı 108 firmanın katılımı ve 5431 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. Geçtiğimiz yıla göre %50 ye yakın bir oranda ziyaretçi sayısı azalan fuarın katılımcıları ise son derece memnun.

1605005187_123ktm.jpg

Yeni Normalin İlk Fuarı

KTM2020 Fuarı için değerlendirmelerde bulunan Organizatör ECR Fuarcılığın Genel Müdürü Ümit Vural ‘’Covid-19 ile hayatımıza giren yeni normalde büyük olasılıkla tüm Dünya’da fuarlar ulusal nitelikli olacak. 2020 yılında Dünyada yapılması planlanan Global fuarların tamamı iptal edildi yada ertelendi. 2021 yılı itibarı ile binlerce katılımcının yer aldığı fuarlar önemini kaybedecek, KTM gibi bölgesel kompakt fuarlar daha ön plana çıkacak.’’ Dedi. KTM fuarının önemine değinen Vural ‘’ Covid-19 sonrası yeni normal döneminde Avrupa’da ve Türkiye’de Tekstil makinelerinin sergileneceği ilk fuarı düzenleyen şehir olan Kahramanmaraş Tekstil Üretiminin merkezi konumu ile bir kez daha ön plana çıktı. Dünya’daki tüm teknoloji üreticileri ve sektör temsilcilerinin ilgiyle takip edeceği bu fuarı tüm sağlık önlemlerini alarak güvenle tamamladık.’’ dedi.

Vural, günümüzü ‘değişim çağı’ olarak niteleyerek; “Bu değişime direnenlerin tarih sahnesinden silindiği, değişim hızına ayak uyduramayanların yaşam hakkını kaybettiği bir çağdayız. Öyle ki, bu yeni dönemde, değişimi takip etmek bile yeterli değil, bizzat değişimde öncü olmak gereklidir. KTM 2020 Fuarı’nda bu değişime ayak uyduran firmaları gördük.” sözlerine yer verdi.

Fuar sırasında görüşme imkanı bulduğumuz KTM2020  katılımcıları fuarı değerlendirirken beklentilerinin üzerinde bir başarı ile karşılaştıklarını aktardılar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.