KOSGEB’den KTM 2019’a Destek

ECR Fuarcılık’ın düzenlediği ve bu yıl 26-28 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na KOSGEB’den destek geldi.

  29 Ağustos 2019 00:00 Perşembe
KOSGEB’den KTM 2019’a Destek

Gerçekleştirdiği uluslararası fuar organizasyonlarıyla adından söz ettiren ECR Fauarcılık, bu yıl 26-28 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’yla fark yaratacak. Kahramanmaraş ekonomisine büyük katkı sağlayan KTM Fuarı, yerli-yabancı birçok firmayı bir araya getiriyor.

KOSGEB’den KTM 2019’a Destek

Bu sene beşinci edisyonunu Kahramanmaraş KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makinaları Fuarı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB tarafından destekleniyor. Stant satışları başlayan KTM 2019, Türk tekstil ve konfeksyion üretiminin yüzde 70’inin yapıldığı bölgede düzenleniyor. KOSGEB’in desteğiyle bölgede ticaret hacminin artırılması da planlanıyor.

“KTM 2019, Tekstil Sektöründe Önemli Bir Yere Geldi”

KTM Fuarı’nın organizatörlüğünü yapan ECR Fuarcılık’ın Genel Müdürü Ümit Vural, yapılan fuar destekleriyle ilgili; “Fuarımıza sağlanan İTHİB ve KOSGEB destekleri, KTM 2019 Fuarı’nı tekstil sektöründe önemli bir bölgesel fuar haline getirirken, fuara uluslararası bir kimlik de kazandırdı. KTM 2019 Fuarı için başka kuruluşlarla da profesyonel işbirlikleri yapmaya devam ediyoruz. Böylesine önemli kurumların KTM 2019’a verdikleri destek, fuarın yapılacağı bölgedeki ekonomik hareketliliğe de katkı sağlayacak.” açıklamasını yaptı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.