Haksever Group Global Pazarda Büyüyecek

Aksesuar ve makine üretimi ile sektörde adından başarıyla söz ettiren Haksever Group, Afrika, Avrupa ve Amerika kıtalarına gerçekleştirdiği ihracat ile global pazarda payını artırmayı hedefliyor.

  12 Haziran 2018 01:00 Salı
Haksever Group Global Pazarda Büyüyecek

25 yılı aşan deneyimiyle, hazır giyim aksesuarları olarak kullanılan düğme, çıt çıt, kuşgözü, fermuar ucu, toka, bağ ucu, perçin, stoper, metal logo, etiket gibi çeşitli metal aksesuarların üretimini gerçekleştiren Haksever Group; aynı zamanda düğme, çıt çıt, ve perçin çakma makinelerinin üretimini yaparak dünya çapında müşterilerine kusursuz hizmet sunuyor.

Geniş ürün yelpazesi ve makine grubuyla müşterilerinin isteklerine kaliteli ve hızlı çözümler sunduklarını belirten Haksever Group İhracat Direktörü İbrahim Emre Cengiz, makine grubundaki yenilikler ve yeni pazarlara ilişkin hedeflerini anlattı.

Ar-Ge Çalışmaları Üretim Çeşitliliğine Yansıyor

“Haksever Group olarak tekstil makineleri ve tekstil aksesuarları sektöründeki gelişmeleri takip ediyoruz ve bu gelişmeler ışığında makinelerimizde piyasanın istek ve gerekliliklerine hitap eden güncellemeleri gerçekleştiriyoruz.” diyen İhracat Direktörü İbrahim Emre Cengiz, bu konuda Ar-Ge’ye önemli yatırımlar yaptıklarını kaydetti. Ar-Ge çalışmalarına verdikleri önemle makine parkurunu yenilemeyi sürdürdüklerini kaydeden Cengiz, yenilenen makine parkuru ile üretim kalitesinde de önemli bir artış yaşadıklarını belirtti.

Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ürünlerimizde müşterilerimizin kullanılabilirlik ve rahatlık öncelikli olmak üzere sıra dışı olma isteklerine hitap etmeye çalışıyoruz. Ürünlerimizin geliştirilmesi ve üretim aşamasındaki süreçleri çok ince eleyip sık dokuyoruz ve ürünlerimizin kalitesini arttırmak ve aynı zamanda teslimat sürelerini kısaltmak için çalışmalar yapıyoruz.”

Müşterilerinin taleplerine yönelik ürünler konusunda trendlere uygun seçenekleri sunabildiklerini kaydeden Cengiz, “Aksesuar grubunda müşterilerimizin ilgileri ve tarzları değişkenlik gösteriyor. Özellikle bulundukları bölge ve tarzlarına göre oldukça farklı ürünler ve stiller talep ediliyor. Müşterilerimizin maliyetlerini aşmadan, istedikleri trendlere en uygun kombinlerde ürünleri kendilerine tedarik ediyor ve bu alanda onlara yeni tasarımlar geliştiriyoruz.” dedi.

Haksever Group 3 Kıtada Pazar Payını Arttırmayı Hedefliyor

Yurtiçinde dünya çapında üretim yapan markalarla çalışan Haksever Group, özellikle Avrupa’da ise büyük markalara makine grubuyla hizmet veriyor. Haksever Group’un müşteri portföyü ve hedef pazarları konusunda da sorularımızı yanıtlayan İbrahim Emre Cengiz, yurt dışı pazar çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydetti.  2018 yılının pazarlar ve satışlar anlamında beklentileri ile doğru orantıda ilerlediğini sözlerine ekleyen Cengiz,  “Yılsonunda ve 2019’un başında ise hedeflediğimiz rakamların üzerine çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

2018 yılında yeni pazarlar ve ürün gamının genişletilmesi konusundaki stratejilerini de yayın grubumuzla paylaşan Cengiz, “2018 yılının ikinci yarısında Afrika, Avrupa ve Amerika kıtalarındaki pazar payımızı arttırmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin taleplerini karşılamak için ürettiğimiz makinalarda kaliteyi arttırarak özellikle Avrupa ülkeleri standartlarında CE sertifikalı makineler üretiyoruz. Bu sayede ürünlerimizi ucuz ve kalitesiz uzak doğu ürünlerinin üzerinde konumlandırıyoruz. Ürünlerimiz özellikle Avrupa kıtasında oldukça tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Özellikle Avrupa’nın büyük markaları arasında yer alan firmalar için özel tasarımcılarımızla birlikte ürünlerimizi geliştiriyoruz ve böylece güncel trendleri ve modayı yakalıyoruz.” sözlerine yer verdi. Cengiz, Haksever Group olarak insana, teknolojiye ve ülkemize yaptıkları yatırımlara önümüzdeki yıllarda da hızla devam edeceklerini sözlerine ekledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.