Filo & C.L.A.S.S: Sorumlu İnovasyona Bakış

'A'dan Z'ye Sürdürülebilirlik’ Filo'nun 61’nci edisyonunda değişti ve sorumlu inovasyon konusunda gerçek bir vurgu haline geldi.

  28 Mart 2024 09:00 Perşembe
Filo & C.L.A.S.S: Sorumlu İnovasyona Bakış

Filo'nun 61’nci edisyonunda C.L.A.S.S tahsis edilen temsil alanında, C.L.A.S.S. tarafından seçilen firmalara ait, Filo'nun gerektirdiği kalite ve sürdürülebilirlik standartlarını karşılayan yenilikçi malzemeler vitrine çıktı. Böylelikle Filo katılımcıları, sürdürülebilirlik konusunda bilgi edinmek için somut örneklerden-gerçek vaka analizlerinden- yola çıkarak sürdürülebilir yaratıcılık ve inovasyonun sonuçlarına doğrudan “temas etme” fırsatına sahip olacak.

‘A'dan Z'ye Sürdürülebilirlik’ hizmeti, şirketlere daha sonra bireysel ihtiyaçlara uyarlanabilecek konularda potansiyel olarak eksiksiz bir vizyon sunmayı amaçlamaktadır: sürdürülebilirliği bir iş planına entegre etme stratejilerinden, gerçek sertifikasyon ihtiyacına, çevresel etkiler ölçümlerine ve döngünün sonuna, etiğin önemi ve enerji tasarrufuna; sorumlu inovasyondan yeni medyaya ve sürdürülebilirlik raporuna kadar.

Filo'dan Sorumlu Paolo Monfermoso şunları söylüyor; “C.L.A.S.S. ile iş birliğinin üçüncü yılında –içerik açısından zengin olduğu kanıtlanmış ve Filo katılımcıları tarafından büyük beğeni toplayan bir iş birliği – Giusy Bettoni ile ‘A'dan Z'ye Sürdürülebilirlik’ hizmetini bir adım ileri götürme konusunda anlaştık: araçlar, süreçler ve iletişim hakkında bilgi sağlamanın yanı sıra sürdürülebilirliğe dair sorumlu inovasyondan kaynaklanan gerçek ürün teklifini de ekliyoruz. Bu seçim, Filo'nun temel kriterlerinden birini mükemmel bir şekilde karşılıyor: şirketlerin karşılaştığı gerçek sorunlara somut çözümler sunmak. Ve özellikle C.L.A.S.S. sürdürülebilir üretim konularında firmaların bilgi ve farkındalık faaliyetlerini artırma seçeneğini bizimle paylaştığı için özellikle çok mutluyuz.”

C.L.A.S.S CEO'su Giusy Bettoni şunları söylüyor; “Filo ve C.L.A.S.S arasındaki iş birliğinin temelleri, tekstil ve hazır giyim endüstrisinde çağdaş tüketicilerin beklentileriyle paralel bir biçimde yeni nesil değerler yaratmanın temel olduğuna dair ortak inanç üzerine inşa ediliyor. Bu nedenle ‘A'dan Z'ye Sürdürülebilirlik’ kapsamını genişletmeyi seçtik: sürdürülebilirlik konularıyla ilgili bilgilendirme faaliyetlerini değiştirmeden koruyoruz, ancak artık Filo katılımcılarının yenilik konusunda daha fazla deneyim kazanabilecekleri ürünleri de ekliyoruz. ‘A’dan Z’ye Sürdürülebilirlik’ ile denetlenebilir, şeffaf, hem çevreye hem de insana saygılı olarak tanımlanan, son derece yenilikçi ürünlerle vitrin açıyoruz. Başka bir deyişle, geleneksel alışkanlıkların ötesinde, güzelliğin yanı sıra performans ve kaliteyi de arayan çağdaş tüketicinin gardırobuna etkili yanıtlar vermemizi sağlayan çözümler sunuyoruz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.