Guatemala'da Terbiyede Lider

Michatoya tesisinde 2024 yılı başından itibaren dikey zincirlere sahip toplam yedi Brückner ramöz makinesi faaliyet gösterecek.

  27 Ekim 2023 08:30 Cuma
Guatemala'da Terbiyede Lider

Texpasa, kökleri 1978 yılına dayanan bir aile işletmesidir. İplik eğirme, yuvarlak ve düz-yataklı örgü gibi çeşitli tarihsel aşamalardan geçen Texpasa, hazır giyim pazarına yönelik çeşitli tekstil ürünlerinin örme, boyama ve terbiyesini yapan yenilikçi bir şirkete dönüşmüştür. Texpasa, Guatemala City'deki ilk fabrikasının yanı sıra örme, boyama ve terbiye tesislerini içeren ikinci tesisini de Palin'deki Michatoya Endüstri Parkı'nda 2020 yılında tamamladı. Orijinal fabrika yeni tesise entegre ediliyor ve ilki 2007'den beri faaliyette olan Brückner ramözleri şu anda Brückner teknisyenlerinin desteğiyle Palin'e taşınıyor.

''Brückner Yüksek Kaliteli Makineler Üretiyor''

Texpasa Bakım Müdürü David Franco, servis ekibinin desteğinden son derece memnun; "Brückner yüksek kaliteli makineler üretiyor ve mükemmel hizmet sunuyor. Bunu ilk ramözü satın aldığımızdan beri biliyoruz. Guatemala Şehrinden Palin'e kadar uzanan makinelerin yer değiştirmesi sırasında sağlanan destek de bize Brückner'in büyük zorluklarla karşı karşıya kaldığımızda bile güvenebileceğimiz bir servis ortağı olduğunu gösteriyor. Makineler Brückner'in desteğiyle dikkatlice sökülüp paketlendi. İyi durumda geldiler ve yeniden toplanıp sorunsuz bir şekilde tekrar faaliyete geçiyorlar.’’

Michatoya tesisinde 2024 yılı başından itibaren dikey zincirlere sahip toplam yedi Brückner ramöz makinesi faaliyet gösterecek. 10 bölmeli en son POWER-FRAME ramöz makinesi 2022 yılında faaliyete geçirildi. Michatoya Endüstri Parkı'ndaki tüm Brückner ramöz makineleri karşılıklı yapıdır. Böylece, ısıtma ve havalandırma elemanları kurutucu tarafını her 1,5 metrede bir değiştirir, bu da tamamen eşit bir hava girişi, yani tüm kumaş kumaş genişliği boyunca çok homojen bir hava miktarı ve ısı dağılımı sağlar. Teknik olarak olgun ve kanıtlanmış bölünmüş akışlı havalandırma sistemi sayesinde mümkün olan en yüksek kurutma performansını ve kumaş kalitesine uygun süreç kontrolünü sağlarlar. Bu, Texpasa'nın desteklediği büyük spor ve eğlence markaları için son derece önemlidir. Dayanıklı ve az bakım gerektiren zincirler, zincir çubukları ve pim çubuğu taşıyıcıları, uzun servis ömrü ve düşük aşınma anlamına gelir. Terbiye sonuçları tam olarak tekrarlanabilir ve makinenin durması sırasında kumaşın aşırı kuruması, hava geçiş sistemi tarafından ortadan kaldırılır. Minimum hava basıncı kaybı ve yüksek kaliteli yalıtım, mümkün olan en düşük elektrik ve termal enerji tüketimine ve dolayısıyla düşük üretim maliyetlerine yol açar.

Sürdürülebilirlik Konseptine Mükemmel Uyum

Sürdürülebilirlik, Texpasa için sayısız yönden önemlidir: Şirket, sermaye bütçelerini sürdürülebilir ve yeniden kullanılabilir yeşil enerjiye ayırmıştır; örneğin, fotovoltaikler ve biyokütle ve ortaklarıyla birlikte gelecek için bir biyokütle ormanına 60.000 ağaç dikerek CO2 ayak izini azaltıyor. Sürdürülebilirliğin bir diğer yapı taşı ise saatte 100 metreküpe kadar su kapasitesi olan atık su arıtma merkezidir. Arıtmadan sonra su, tüm saflık düzenlemelerini karşılar veya aşar.

Francisco Solares, GM ve Texpasa Başkan Yardımcısı konuyu kısaca şöyle ifade ediyor; "Brückner makineleri talepkâr sürdürülebilirlik konseptimize mükemmel bir şekilde uyuyor. Bitmiş kumaşın kalitesi mükemmel ve ramözler enerji verimliliği ve düşük üretim maliyetleriyle etkileyici. Bunu çok takdir ediyoruz. Brückner'in yüksek kaliteli tekstil terbiye hatlarının yenilikçi tedarikçisi ve güvenilir hizmet ortağı olarak bize eşlik ettiği için çok müteşekkiriz." Brückner bu uzun soluklu müşterisini de takdir ediyor: CEO Regina Brückner şunları söylüyor; "Geleneksel ve oldukça yenilikçi bir aile-iştiraki şirket olarak hem üretim tesislerimizde hem de ürünlerimizde sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz. Texpasa geleceğe yatırım yapmanın, sürdürülebilirliğin ve çevre korumanın nasıl bir arada yürüyebileceğini gösteren çok iyi bir örnek. Uzun süredir devam eden bu iş birliğinden çok memnunuz ve Texpasa'nın başarılarının devamını diliyoruz."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.