Groz-Beckert Teknik Tekstil İnovasyonlarıyla Techtextil India’da

Techtextil India 'da ziyaretçiler Groz Beckert ürünlerinin şimdi ve gelecekte sunacağı faydaları deneyimleyecek.

  30 Ekim 2019 00:00 Çarşamba
Groz-Beckert Teknik Tekstil İnovasyonlarıyla Techtextil India’da

Bu yıl 20-22 Kasım tarihlerinde Hindistan’ın Mumbai şehrinde gerçekleşen olan Techtextil India, uluslararası tekstil camiasını ağırlayacak. Groz-Beckert, keçe ve taraklama segmentlerindeki ürünlerini Techtextil India’da öne çıkaracak.

“dur”

Keçe ürünleri sektöründe Groz-Beckert,  üretim prosesiyle birleştirilen yeni temel materyali “dur”u ziyaretçileriyle tanıştıracak. Patenti bulunan “dur” un yüksek aşınma ve gelişmiş korozyon direnci, tüm dünyadaki Groz-Beckert müşterileri için tasarlandı. Şirket, yakında “dur” versiyonunu tüm ürün yelpazesine yaymayı planlıyor.

İnsan büyüklüğünde bir iğne

Geleneksel nonwoven endüstrisinde, Groz-Beckert'in GEBECON® keçe iğnesi, nihai ürünün yüzey kalitesi ve iyileştirilmiş iğneleme parametreleri üzerine avantajlar sağlıyor. Fuarda ziyaretçilere, GEBECON® keçe iğnesi’nin çalışan kısmını detayları ile insan büyüklüğünde bir iğne büyüklüğünde sunulacak. Şirketin, ayrıca Spunlace müşterileri için hazırladığı bir sergisi de mevcut. Etkili kuvveti, mükemmel dolama ve homojen jet oluşturma özellikleri ile Groz-Beckerts HyTec® P jet şeridi ise en iyi üretkenliği, kaliteyi ve verimliliği garanti ediyor. Geleneksel jet şeritleriyle karşılaştırıldığında bu şerit, uzun kullanım süresi sağlıyor ve çok daha fazla sertliğe sahip.

Tarama ürünleri segmentinde ise Groz-Beckert, nonwoven kumaş endüstrisi için portföyünü tamamladı. Techtextil Hindistan'da ziyaretçiler, farklı diş geometrilerini doğrudan karşılaştırabilecek. Örneğin, çalışan ve dofer şeritleri olan SiroLock® ve EvoStep®, gelişmiş elyaf kontrolü ve kumaş kalitesi sağlıyor. SiroLock®, taraklamadaki performans iyileştirmeleri ile etkileyici özellikler sunarken, EvoStep® , kumaşta hammadde tasarrufuna vurgu yapıyor. Bu yılın başlarında Frankfurt'taki Techtextil'de düzenlenen Groz-Beckert sunumuna ek olarak, Mumbai’deki fuar ziyaretçileri de yeni takım değiştirici ve çalışan şerit SiroLock® plus ile ilgili bilgi edinme olanağına sahip olmuşlardı. İç içe geçmeli tel şeritlerinin azaltılmış diş yüksekliği; hassas tarak dişlerinin optimize gücü ve daha da iyileştirilmiş diş geometrisi ile birleşiyor. Bu yeni özellikler sadece düşük iplik kopmalarını engellemekle kalmıyor aynı zamanda daha fazla homojen bir yapı sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.