Graf Kullanım Ömrü Uzun Ürünleri ile ShanghaiTex’de

Graf, ShanghaiTex'te tekstil pazarı için şu üç yeniliğini sunacak: % 30 daha uzun ömürlü yeni bir tel şerit, yüksekliği ayarlanabilir bir tarak ve tel şerit kaplama yönetimi için yararlı bir çözüm…

  30 Kasım 2019 12:40 Cumartesi
Graf Kullanım Ömrü Uzun Ürünleri ile ShanghaiTex’de

Tarama, taraklama ve nonwoven ürün prosesleri alanında dünyanın önde gelen giysi ve tarak tedarikçisi Graf, sistem uzmanlığı, yenilikçi çözümleri, satış sonrası hizmeti ve küresel anlamda varlığı ile müşterine değer katıyor. Esnek yassı giysi üretimi, yassı ve rulo tel şeritler için metalik giysiler, metalurji ve çeliğin hassas işlenmesi konusundaki teknik bilgiler şirketin temel uzmanlık alanları arasında yer alıyor.

MULTISHARP

Şirketin tel şerit kaplama için aşınmaya dayanıklı bir alaşımı olan MULTISHARP ürünü, silindir üzerindeki metalik tel şeridin ömrünü % 30'a kadar arttırabiliyor. Ek olarak, bakım ekibinin iş yükü, daha uzun servis döngüleri ve daha az plansız duruş süreleri sağlayarak en aza indirilebiliyor.

Yeni taraklar serisinin devamlı yüksek ayarı sayesinde hammadde verimi, kalite gereksinimlerinden ödün vermeden arttırılabiliyor. Her bir tarama kafasındaki kıskaç ve dairesel tarak arasındaki sürekli ve tam boşluk ayarı, müşterilere hammadde kullanımı konusunda yeni bir seviye sağlıyor.

Tel şerit kaplama yönetimi ile genel yatırım maliyetleri azaltılabilir. Bu durum genel ekipman etkinliğini optimize etmek de dahil olmak üzere işletme giderlerini minimize etmeye dayanıyor. Graf’ın tel şerit kaplama yönetimi, tüm kullanım ömrü boyunca kalite parametrelerine dayanmadan esnek dairelerin ömrünü üç kata kadar uzatabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.