Finlandiyalı İş Heyetinin Yeşim İlgisi

Türkiye temasları kapsamında Bursa’da da tekstil ve hazır giyim iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Finlandiya iş delegasyonu, Yeşim Grup Bursa Fabrikası hakkında bilgi aldı.

  09 Eylül 2022 08:53 Cuma
Finlandiyalı İş Heyetinin Yeşim İlgisi

Finlandiya Kalkınma, İş Birliği ve Dış Ticaret Bakanı Ville Skinnari, kendisine eşlik eden iş delegasyonu ile birlikte Türkiye’ye ziyarette bulundu. Finlandiya heyeti, Bursa temasları kapsamında Yeşim Grup Bursa Fabrikası’na tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret programı kapsamında sürdürülebilir tekstil ve döngüsel ekonomi alanlarında faaliyet gösteren sektör firmalarını bir araya getirerek iki ülke arasındaki ticari ilişkilerle Ar-Ge ve inovasyon iş birliğinin gelişmesi, sektörel uzmanlık deneyimlerinin paylaşılması ve bilgi alışverişinin artması hedeflendi.

Yeşim Grup yetkilerinin hazır bulunduğu toplantıda yapılan firma tanıtım sunumunun ardından soru cevap bölümüne geçildi. Gerçekleştirilen bilgi alışverişi sonrası Finlandiyalı heyet Yeşim’im üretim alanlarını ve arıtma tesisini gezerek incelemelerde bulunuldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.