Ev Tekstilinin Öncü Fuarı HOMETEX, 17 Mayıs’ta Kapılarını Açıyor

Ev Tekstili Sektöründe Dev Buluşma 17 Mayıs Salı Başlayacak.

  16 Mayıs 2022 13:39 Pazartesi
Ev Tekstilinin Öncü Fuarı HOMETEX, 17 Mayıs’ta Kapılarını Açıyor

Ev tekstili endüstrisinde dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı, 17 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’de kapılarını açacak. Sektörün çatı kuruluşu Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iştiraki KFA Fuarcılık Şirketi tarafından düzenlenen HOMETEX, 17-21 Mayıs tarihleri arasında tüm dünyadan gelecek sektör profesyonellerini ağırlayacak.

17 Mayıs salı günü sabah saatlerinden itibaren ziyaretçilere açık olacak fuarda saat 17.00 da açılış kokteyli gerçekleştirilecek. T.C. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılarak bir konuşma yapacağı etkinlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Sanayii Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Bursa Ticaret ve Sanayii Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) Başkanı Hasan Hüseyin Bayram, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Başkanı Pınar Taşdelen Engin, İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz ve Denizli İhracatçılar Birliği  (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun yanı sıra ihracatçı birlik başkanları ve sektör temsilcileri yer alacak.

Yıllık 3,1 milyar dolarlık ihracat kapasitesine sahip olan Türk ev tekstili sektörünün dünyaya açılan kapısı olan fuarda bu yıl “sürdürülebilirlik” teması ön planda olacak. 11 salonda toplam 200 bin metrekarelik alanda düzenlenecek HOMETEX’te oluşturulacak “İlham Alanları”nda perde, perde aksesuarları, tül, döşemelik kumaş, mutfak ve yemek odası tekstili, havlu ve banyo grubu ürünleri, uyku ve yatak odası tekstili gibi çok çeşitli ürün grupları sergilenecek. Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarının oluşturacağı “Designer Box”larda ise tasarımcılar, firmaların ürünlerini kendi yorumlarıyla harmanlayacak.

Birlikte olmak dileğiyle…

PROGRAM:

Tarih : 17 Mayıs 2022 Salı

Saat : 17:00pm – Açılış Kokteyli ve Konuşmalar

Yer : İstanbul Fuar Merkezi –Yeşilköy - Ana Fuaye

İyi çalışmalar dileğiyle / PR Basın Halkla ilişkiler

Bilgi için: Tamer Coşkun - 0532 412 40 42 Özgür Sallancı – 0537 545 17 75


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.