Elteksmak Barselona’da yeniliklerini sergiliyor

Elteksmak, ürettiği makinelerdeki son teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri ITMA 2019’da dünyaya tanıtacak.

  07 Haziran 2019 08:37 Cuma
Elteksmak Barselona’da yeniliklerini sergiliyor

1994 yılında Mehmet Poslu’nun kurduğu ve “Elektronik Tekstil Makineleri” anlamına gelen Elteksmak, kurulduğu ilk günden bu yana tekstil kurutma ve finisaj teknolojileri alanında faaliyet gösteriyor. Yaklaşık 20.000 metrekare kapalı fabrika alanıyla Türkiye’de tekstil sektörünün kalbi sayılan Denizli’de yer alıyor. Elteksmak, tekstil boyahanelerine yönelik Poslu Ram Makinesi, Elmego X ve El-Nino Kontüni Tumbler Kurutma Makinesi, Airelax Bantlı Kurutma Makinesi, Vaporesso Baskı Sonrası Buharlama Makinesi, Askılı Fikse, Fular üniteleri gibi makinelerin üretimini yapıyor ve Türkiye dahil 40’tan fazla ülkeye satışını gerçekleştiriyor. Firma yaygın acente ağı ve buna bağlı teknik servis noktaları ile hem yeni pazarlara açılıyor, hem de mevcut pazarlardaki müşterilerine satış aşamasından teknik servis aşamasına kadar olan tüm süreçlerde en doğru hizmeti almasını sağlamaya özen gösteriyor.

Elteksmak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Poslu, Barselona’daki ITMA 2019’a katılımları ve ürün portföyü hakkında açıklamalarda bulundu. ITMA fuarına yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Poslu, ITMA 2019 fuarında Salon 2 - C209 standında sergileyecekleri makine ve teknolojik yenilikleri hakkında, “geliştirilmiş özellikleri ile daha da verimli bir hale gelen EL-Nino Kontüni Tumbler Kurutma Makinesi, ilk olarak lansmanını ITM 2018 Fuarında yapmış olduğumuz ve sonrasında tasarım ödülü almış olan üçüncü jenerasyon Poslu Ram makinemiz ve yine lansmanını ilk olarak ITM 2018 Fuarında yapmış olduğumuz ve yine tasarım ödüllü Yüksek Sıkma Basınçlı Fular Ünitemizle görücüye çıkacağız.” açıklamasında bulundu.

“Ziyaretçilerimize hem ödüllü tasarımlar sunacağız, hem de makinelerimizde yapmış olduğumuz yeniliklerle alakalı onlarla gerekli tüm güncellemeleri paylaşacağız.” diyen Mehmet Poslu, ITMA 2019 fuarından beklentilerini ve pazar hedeflerine ulaşmada ITMA’dan nasıl faydalar umduğuna dair ise olabilecek en doğru ve efektif şekilde fuara hazırlandıklarını söyleyerek şöyle konuştu: “Tüm hedef pazarlarımızdan gelecek olan müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve makinelerimizle alakalı en yeni bilgileri paylaşmak istiyoruz. Şu ana kadarki görüşmelerimizde belirli bir yol katettiğimiz ve karar aşamasında olan firmalarla görüşüp olabilecek maksimum sayıda ülkeye ve firmaya ulaşmayı hedefliyoruz. Etkileri uzunca bir süre devam eden bir fuar olması neticesinde fuar sonrasında da etkin bir şekilde ziyaretçi takibi yapmayı ve firmamıza yeni pazarlar kazandırmayı umuyoruz.”

ITMA 2019’da gerçekleştirilecek olan “Yenilik Laboratuvarı (Innovation Lab)” hakkındaki görüşlerini anlatan Poslu, Endüstri 4.0 devriminin konuşulduğu şu günlerde, firmalar arası karşılıklı görüşme ve teknoloji paylaşımını hedef alan bu gibi uygulamaların yararlı olacağını düşündüklerini ifade etti.

“Sektörler arası, disiplinler arası ya da müşteri-üretici arası her bağlamda bilgi birikiminin, teknolojinin paylaşımı, yeni üretim ya da kontrol teknolojilerine ulaşmada, üretimle alakalı tüm proseslerin daha da etkili, tüm parametrelerin daha da kararlı bir hale getirilmesinde kolaylık sağlayacaktır.” diyen Mehmet Poslu, “Bu vesileyle ciddiye alınması gereken bir etkinlik olarak görüyoruz ve fuar süresince mümkün olan maksimum düzeyde etkinliği takip edeceğimizi söyleyebiliriz.” dedi.

2015 yılındaki ITMA’ya da katıldıklarını hatırlatan Poslu, o fuarın da son derece verimli geçtiğini vurgulayarak, “Daha önce de belirttiğim gibi ITMA fuarları özel fuarlar ve pazarlarla alakalı doğru stratejiler geliştirebilmek açısından birçok firmaya kılavuzluk etmekte. 2015 yılındaki fuar katılımımız bize Meksika, Belarus, Arjantin gibi yeni pazarların kapılarını açtı. Benzer bir etkiyi daha da gelişmiş teknolojilerimiz vesilesiyle bu fuarda da bekliyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.