Crealet’den Sinerji ve Katma Değer Sağlayan Yeni İşbirlikleri

Çözgü Besleme ve Dokuma Hazırlık için Doğrudan Kaynak Desteği, Crealet işbirliği katma değer ve genişletilmiş ürün yelpazesi sunuyor.

  10 Mayıs 2022 08:57 Salı
Crealet’den Sinerji ve Katma Değer Sağlayan Yeni İşbirlikleri

Crealet, sinerji ve katma değer sağlayan iki önemli iş ortaklığı ile kapsamlı danışmanlık ve çözümler için doğrudan kaynak desteği sağlama noktasında kendisini konumlandırdı. Dünyanın önde gelen İsviçreli elektronik çözgü besleme sistemleri üreticisi, müşterilere sunulan uzmanlık ve teknoloji yelpazesini genişletmek ve yeni bir endüstri segmentine genişlemek için COMSAT ve AEI ile güçlerini birleştirdi.

Yaklaşık 20 yıl önce faaliyete geçmesinden bu yana Crealet, hem geniş hem de dar kumaş dokuma için elektronik çözgü besleme sistemlerinin geliştirilmesi ve üretiminde dünya lideri olarak itibar kazanmıştır. Yirmi yıllık bilgi birikimi ve deneyim, çözgü leventlerinden ve cağlıklardan dokuma için en son yüksek kaliteli çözgü salma sistemlerinin temelini oluşturmaktadır. Özellikle teknik, sofistike ve hassas kumaşlar için özelleştirilmiş çözgü telefi uygulamaları Crealet spesiyaliteleri olarak kabul edilir. Akıllı elektronik çözgü telefi pazarı artık ana iş kolu haline geldi. Crealet CEO'su Andreas Wirz, "Sürekli yüksek kalite için standartlaştırılmış süreçler gerektiren yüksek teknolojili kumaşlar için çözgü telefi cihazlarının üretiminde büyüme fırsatları görüyoruz."

İdeal Hazırlık ve Besleme

Çözgü boyunca (doludan boş kirişe) sabit gerilim, kaliteli nihai ürünler için esastır. Çözgü ipliklerinin leventlerden doğru beslenmesi, ancak çözgü levendi hazırlığının kusursuz olması durumunda mümkündür. Yeni ortaklık, Almanya, Avusturya ve İsviçre gibi önemli pazarlardaki Crealet müşterileri için daha geniş bir nihai ürün optimizasyonuna yönelik daha kapsamlı bir bakış açısı sağlayacak.

COMSAT (Construcciones Mataró Servicios y Asistencia Tecnica), bölgesel ve doğrudan çözgü makineleri ve cağlıkların yanı sıra kalite kontrol makine ve cihazları, harmanlama hareketleri ve kenar ipliği çözgü makineleri üreten bir İspanyol şirketidir. Ürünleri, 2016'daki ilk bağlantıdan bu yana Crealet çözümlerine ekstra değer kattı. Bugün, firmaların birleşik yetkinlikleri, D-A-CH bölgesindeki dokumacılar için kazanan bir kombinasyon sağlıyor.

Yeni Ortak, Yeni Pazar

Her zaman müşteri teklifini genişletmeye çalışan Crealet, dokuma hazırlığında daha fazla seçeneği kapsama şansı arıyordu. Appalachian Electronic Instruments (AEI) ile yeni ortaklık, çözümü sundu. Bu ABD şirketi, 60 yıldır tekstil endüstrisi için kalite ve süreç kontrolünde uzmanlaşmış, küresel pazarlar için çözgülü örme ve çözgü hazırlamada kalite güvence çözümleri geliştiriyor ve üretiyor. AEI mühendisleri, tekstil endüstrisinin sürekli değişen ihtiyaçları için müşteri önerilerini pratik uygulamalara dönüştürüyor.

AEI bilgi birikimini Crealet'in çözgü besleme konusundaki derin bilgisi ile birleştirmek, çözgülü örmede umut verici bir pazar fırsatı sunuyor - Crealet için yeni bir alan. Artık makinelerini otomatik çözgü besleme ile yükseltmek isteyen müşteriler, çekici yeni bir seçeneğe sahipler. Wirz, “İşbirliklerimizle, özellikle çözgülü örme makineleri için elektronik çözgü ipliği besleme ve dokuma fabrikalarında küçük ve büyük çözgü leventleri için çözgü hazırlama alanlarında ideal çözümler sunabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Bireysel Bilgi Birikimi

Techtextil Frankfurt'taki Crealet standı (21 - 24 Haziran 2022), geliştirilmiş özelleştirilmiş çözgü besleme sistemlerinin ve dokuma hazırlık çözümlerine tek elden bir bakış açısı sağlıyor. İki yetkin ortakla Crealet, artık çok daha kapsamlı bilgi birikimi ile danışmanlık sunuyor. Crealet ekibi, geniş ürün yelpazesini tanıtmak ve sorulara yanıt için hırslı dokumacıları ve çözgü örmecilerini standında ağırlamayı dört gözle bekliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster