CPM’de Uluslararası Markalar En Yeni Tasarımlarını Sergileyecek

İlkbahar / Yaz 2020 için özellikle İspanya, Fransa, Almanya, Türkiye, Yunanistan ve Kolombiyalı üreticiler fuarda yer alacak ve en yeni tasarımlarını “CPM Body & Beach Catwalk” platformunda sergileyecek.

  15 Ağustos 2019 00:00 Perşembe
CPM’de Uluslararası Markalar En Yeni Tasarımlarını Sergileyecek

Collection Premiere Moscow bu yıl otuz üçüncü edisyonu ile 3-6 Eylül 2019 tarihleri arasında Moskova’da yer alan Expocentre Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açacak. Gelecek sezon için, 15 fuar salonunun yanı sıra iki giriş salonunun yerleri şimdiden ayırıldı. Fuar’da,  Almanya, İtalya, Fransa ve Türkiye'den gelen katılımcılar, güçlü bir şekilde ürünlerini sergileyecek.

Alman yapımı, Brühl, Carl Gross, Marc Aurel, Hans Schäfer, Manakas ve van Laack gibi yeni markalar fuarda yer alacak. Sergi alanının yaklaşık % 30'u Rus üreticilerin ürünlerine ayrıldı. En büyük ve en önemli sipariş platformu olan Rus ve Doğu Avrupa moda işletmeleri fuar alanında ayrıca geniş bir etkinlik programı sunacak.

Uluslararası aktif markaların daha başarılı olduğunu savunan Uluslararası Proje Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Christian Kasch, “Elbette, gümrük düzenlemeleri, ithalat ve lojistik ile ilgili konular Rusya ve Doğu Avrupa’da iş yapmayı zorlaştırdı. Ancak buna rağmen Rusya ve CPM'nin görülmeye değer bir fuar olduğunu düşünüyoruz. Hepsinden önemlisi, sadece bu pazarlarda varlığını sürdürenler CPM’de uzun vadede başarıya ulaşacak. ”dedi.

CPM PREMIUM

Almanya, Fransa, İtalya, Yunanistan ve diğer ülkelerden gelen üst-orta ve premium segmentten 120'nin üzerinde marka ile premium segment, alıcılardan gelen talebin artmasına neden oluyor.

Rusya / CIS, Proje Direktörü Nikolay Yarzew, Eylül 2019’da, fuar ziyaretçilerinden ve katılımcılarından gelen yüksek talebe karşılık ‘CPM Mağazası ve Perakende Çözümleri ’ni sunacaklarını söyledi ve Rus moda pazarındaki gelişmeye acilen ihtiyaç duyulan talebi gidereceklerini belirtti.

CPM Body & Beach

Uzman görüşmeleri, seminerleri, atölyeleri ve sahne sunumları ile ‘CPM Body & Beach’, CPM’nin önemli, güçlü ve bağımsız bölümünü temsil ediyor.

Kumaşlar, koleksiyonlar, aksesuarlar ve baskı teknolojileri açısından yeni ürünlerin sergilendiği 'CPM Body & Beach Fabrics'de bu yıl önümüzdeki sezonun iç giyimine odaklanılacak. Fuarın ideal altyapısı, sadece iş ağ oluşturma için değil aynı zamanda Lounge alanındaki özel yaşam için de elverişli. Etkinlikte CPM uygulaması (2Meet Servisi) kullanılarak randevular düzenlenebiliyor. “CPM Body & Beach Talks” etkinliği, Fashion Consulting Group, Carlin Yaratıcı Trend Şubesi, VMC Retail ve Lingerie yayını tarafından yapılan çeşitli konuşmalar ve sunumları içeriyor.

İlkbahar / Yaz 2020 için özellikle İspanya, Fransa, Almanya, Türkiye, Yunanistan ve Kolombiyalı üreticiler fuarda yer alacak ve en yeni görünümlerini “CPM Body & Beach Catwalk” platformunda sergileyecek. Türkiye’den katılacak markalar arasında Lasıea, Phardi, Aron, Arda,Tex, Bovona dahil olmak üzere toplam 55 katılımcı yer alacak. İspanya ise, Admas, Disney, Santoro ve Ysabel Mora gibi markalarla etkinlikte temsil edilecek. Almanya'dan gelen katılımcıların içinde Bugatti, Ceceba, Götzburg, MEY, Rosch Fashion ve Tom Tailor Underwear bulunuyor. Rusya pazarında Fransa, İtalya, İspanya ve Almanya'dan 30'dan fazla markayı temsil eden Caterina Group, DKNY, Passionata, Stella McCartney ve diğer tasarımların en yeni stilleri sunacak.

Rusya / CIS, Proje Direktörü Nikolay Yarzew, son olarak fuar ile ilgili beklentilerini şu sözlerle vurguladı.”Özellikle dünyanın her yerinden üreticilerin etkinliğimize gelmesi ve giderek daha fazla sipariş vermesi bizi heyecanlandırıyor. Sadakati ve güveni en büyük önceliğimiz olan iç giyim perakende ticaretindeki profesyonel alıcı sayısındaki sürekli artış buna önemli bir katkı sağlıyor.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.