CFA Tekstil, Kahramanmaraş’ta Tekstilcilerle Buluşuyor

Avrupa’nın önde gelen tekstil makine ve yedek parça mümessili CFA Tekstil, Tekstil Business okuyucularına tanıtıldı. CFA Tekstil Satış Müdürü Serhat Erçetin, sorularımızı yanıtlarken KTM Fuarı’na katılımını duyurdu.

  14 Mayıs 2019 00:00 Salı
CFA Tekstil, Kahramanmaraş’ta Tekstilcilerle Buluşuyor

CFA Tekstil, Türk tekstil piyasasına 1955 yılından beri, Avrupa’nın önde gelen tekstil makine ve yedek parçalarının mümessilliğini yaparak hizmet vermektedir. Firma şu anda 2. Ve 3. Jenerasyon tarafından yönetilmektedir.  Erteks CFA firmamız ise 1989 yılından beri Türk Tekstil piyasasına hizmet vermektedir. CFA Tekstil İplik (kısa elyaf) ve Nonwoven sektöründe, Erteks & CFA Tekstil ise boya ve terbiye alanında boyahanelere hizmet veriyor. Uzman kadrosuyla müşterilere hem teknik destek hem de satış sonrası servis desteği sağlıyor.

CFA Tekstil; Trützschler Metalik telleri , Trützschler Nonvowens makinaları, Argus Fire Control kıvılcım ve metal koruma sistemleri, Links Hidrofil Paketleme Makineleri, Canalair Havalandırma  ve İklimlendirme Sistemleri, Gkd Proses Bantları, Arimo Yünlü Tarak Fleksibl Telleri  ve Hip-mitsu Hot melt Laminasyon makinelerinin mümessilliklerini yapmaktadır. 2009’da Uşak’ta açılan kısa elyaf servisleri ise, bölgenin gelişmesine katkı sağlayarak, Rejenere iplik alanında faaliyet gösteriyor.

Erteks & CFA Tekstil ise Schelling1867 Şardon Telleri, Scardassi Şardon Telleri, Textape Silindir Sargı Bantları, Gianni Mazza Karbon ve Seramik Fırçaları ve Etv Nem Ölçme cihazlarının mümessilliklerini yapıyor.

CFA ve Erteks’in en büyük avantajı mümessili oldukları firmaların ürünlerinin aynı sektörle bağlantılı olması ve müşterilerin tek bir muhatap ile çoğu gereksinimlerini karşılayabilmesi.

CFA Tekstil’den KTM Katılımı

CFA Tekstil Kahramanmaraş’ta bu yıl 5.’si ECR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na (KTM 2019) katılıyor. Satış Müdürü Erçetin; “Kahramanmaraş özellikle, iplik alanında son senelerde yaptığı büyük yatırımlarla ön planda. Biz de müşterilerimize bu alanda yeni aldığımız mümessillikler ve ürünleri tanıtmak için hazırlanıyoruz. Bunun dışında boya ve terbiyede kullanılan şardon telleri ve silindir sargı bantlarıyla ilgili, müşterilerimizin  ürünleri yakından görebileceği ürün teşhir stantlarımız olacaktır.” diyerek KTM Fuarı’nı yorumladı.

Kahramanmaraş ve çevresinin şirketin pazarı açısından önemini ve sağladığı katma değeri özetlerken Erçetin; Kahramanmaraş iplik ve entegre tesisleriyle bizim için çok önemli. Genelde,  Kahramanmaraş ve Gaziantep müşterilerimizi sahada sürekli ziyaret ediyoruz. KTM ile birlikte diğer çevre illerden gelen müşterilerimizle de buluşma şansımız oluyor.” ifadesini kullandı.

CFA Tekstil KTM’yi Yorumladı

KTM Fuarı’nı tercih etmesindeki nedenleri ve fuarın firma için özel önemine de değinen CFA Tekstil Satış Müdürü Serhat Erçetin; KTM butik bir fuar olmasına rağmen, belirlediğimiz hedef müşteri kitlesi açısından her zaman çok yararlı geçiyor. Daha çok ne istediğini bilen müşterilerin fuarı ziyaret etmesi büyük bir avantaj. Bir de Gaziantep, Malatya, Adana, Kayseri gibi çevre tekstil illerinden ziyaretçilerin gelmesi de ayrı bir avantaj.” dedi. Ayrıca, fuardan beklentisinin de ITMA fuarı sonrası, müşterilerimizin yeni yatırımlarına da hız vereceğini öngörerek, fuarla ilgili olumlu beklentilerini de dile getirdi.

Serhat Erçetin, KTM’de Tanıtacağı Ürünleri Tanıttı

Serhat Erçetin fuarda tanıtacakları ürünler hakkında; Fuarda, geçen sene  devraldığımız  ve bu sene ekonominin durgun olduğu zamanlarda bile çok  iyi bir satış hacmi yakaladığımız Argus Kıvılcım ve Metal dedektörlerini ön plana çıkaracağız. Bunun dışında boyahaneler için şardon tellerimiz ve Textape silindi sargı bantlarımız da ön planda olacak.” ifadesini kullandı. Erçetin; “Piyasada müşterileri yanıltan çok ucuz fiyatlı ürünler var. Fakat biz, “Kaliteden ucuzu yoktur” ilkesini benimseyerek, müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmaktayız. Özellikle şardon teli ve silindir sargı bantlarında, ürünlerimizi deneyen müşterilerimiz, diğer markalarla olan kalite farkını görüyor ve ürünlerimizin sunduğu uzun ömür avantajıyla, işletmelerinin karlılığını arttırıyorlar.” diyerek, edindikleri müşteri memnuniyetinden ve ürün portföylerinin kalitesinden bahsetti.

Serhat Erçetin, Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen, yatırımlarını aksatmayan müşterilerine kaliteli ürünlerle KTM Fuarı’nda destek olacaklarını söyledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.